Speltips Johnson - Isner

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-04-13 16:30
Land: Monaco
Liga: Monte Carlo
Odds: 1.64
Speltips: Johnson +1,5 set
Spela på Speltips Johnson - Isner
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Johnson +1,5 set
Monte Carlo i Monaco och det är två amerikaner som göra upp i turneringens första omgång.

John Isner har senaste veckorna stått för fenomenalt servande och olyckligtvis har det varit världsettan Novak Djokovic som han inte kunnat besegra i varken Miami eller Indian Wells. John Isner spelar sin absolut bästa tennis i USA och på underlaget hardcourt. Nu är det dags för honom att spela i Europa och underlaget är grus. Ett underlag som missgynnar den 208 långa amerikanen då serven inte blir lika effektiv. Nu i veckan spelade Isner en grusturnering i Houston och han fick se sig besegrad av Gabashvili med 6:2 7:6 i första omgången.


Även Steve Johnson trivs bäst på hardcourt men han har betydligt bättre baslinjespel än John Isner. På grus blir det längre bolldueller och det missgynnar Isner i dessa matcher då han inte har det bästa fotarbetet pga av sin längd och hans backhand är inte bra. Även Johnson spelade i Houston och han förlorade emot Querrey i andra omgången. Han vann över Young i första omgången.

Dessa två möttes två gånger under 2014 och vann en match vardera. Dock spelades båda dessa matcher på hardcourt. I washington vann Johnson 6:7 6:3 7:6 och i Shanghai Isner med 7:6 7:6.


Isner har aldrig tidigare imponerat på grus utanför amerikas gränser. Nu spelar han mot Johnson som stått upp rejält emot Isner på Hardvourt. På grus kommer Johnson få betydligt fler bollar i spel och kommer hota mer i Isners serve.

Mitt spel blir Steve Johnson +1,5 set till 1.64 på Unibet. Det tar jag med 7/10 units.

För den som är intresserad av högre odds tycker jag 2.75 på Johnson borde provas.

Lycka till vid rygg!

Spela på Johnson - Isner hos Unibet
Spela nu
Tennistipset - 13 April 2015 - 00:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: