Speltips

Speltips Guif – Redbergslids

Sport: Handboll Spelstopp: 2015-04-13 19:00 Spela här

Speltips Guif – Redbergslids
Land: Sverige Liga: Slutspel
Odds: 3.80 Speltips: 2
2015-04-13 19:00 Guif – Redbergslids 2 3.80 Lill_Saida

Jag är ny skribent på denna sida och fick just reda på via klotterplanket att ska man skriva långa spel förslag så är det här inne man gör det!
Så nu vet jag det, hoppas någon ryggade Espanyol till fint odds i går (2.30) som jag postade via klotterplanket innan jag nu fick reda på att det är här man skriver dessa !?
Ok. i dag fastade mina ögon direkt på en skräll i den svenska Handbollen som lockar där jag tycker bolagen ligger helt fel i odds sättningen!

1-1 i matcher efter hemma segrar i dom 2 inledande matcherna. Tidigare under säsongen har Guif haft det oerhört tufft mot Redbergslid där lagen vunnit sina respektive hemma matcher men där framförallt Guif varit chanslösa på bortaplan.
Att bolagen idag har ett odds på mellan 1.45 - 1,55 är galet imo!

Jag bedömer matchen som 60-40 i normala fall men idag ger jag Redbergslid ännu större chans av flera skäl, 1. Guif har en tuff Europacup match i benen då dom i förrgår spelade mot Hamburg som garanterat fortfarande sitter kvar i benen. 2. Utöver det så är Robin Andersson tveksam till spel samt att Helge Freiman har problem med sin axel. även om båda kommer till spel så är läget inte optimalt självklart.
För Redbergslid är det bättre förutsättningar. Man har under veckan kunnat laddat batterierna genom lätta träningar och finslipat på detaljer. Jag tror Charlie Sjöstrand i RIK kan bli en av dom som ev fixar en skräll i kväll?

Så ett Guif som kommer med lite skadebekymmer och tunga kroppar, möter ett Redbergslid med betydligt bättre form en Guif, faktum är att Guif endast har 2 segrar på dom 10 senaste matcherna i den svenska ligan + slutspelet inräknat. så det visar ju klart och tydligt att det tär på krafterna att spela ute i Europa samtidigt med den inhemska ligan.
Enligt mig är raka tvåan på Redbergslid solklar till dessa odds och jag höjer insatsen till strax över medel.

Guif – Redbergslids - Redbergslids @ 3.60 6/10u

Gör en egen bedömning och ev rygga på egen risk!

// Lill_Saida

EDITERAD 2015-04-13 16.14:22

Lill_Saida - 13 April, 2015, 16:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!