Speltips

Speltips Kalmar–Åtvid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-13 19:00 Spela här

Speltips Kalmar–Åtvid
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.91 Speltips: KFF ö1.5
2015-04-13 19:00 Kalmar–Åtvid KFF ö1.5 1.91 RalleArvid

Om man inkluderar Åtvids tre sista träningsmatcher har laget nu fem raka förluster. Man har inte vunnit sedan matcherna mot Frej och Värnamo och förlusterna som radats upp har dessutom även de kommit mot motstånd som långt ifrån skrämmer. Stryk mot Degerfors, AIK, Kalmar, Göteborg och senast Sundsvall hemma. AIK och Göteborg inte mycket att säga om men resten av resultaten är rent sagt undermåliga och cementerar det de flesta var överens om inför säsongen - Åtvid kommer få slita med näbbar och klor för att hänga kvar i allsvenskan.

Kalmar har sannerligen inte varit speciellt mycket bättre, om möjligt har de varit sämre. Senast mot Gefle var en parodi på fotboll men hur dåligt det än såg ut så är det skillnad på en bortamatch på konstgräset utan David Elm och en hemmamatch mot Åtvidaberg som senast hemma släppte in tre mål mot Sundsvall. Jag tror definitiv Kalmar har chanser att spräcka sin allsvenska nolla ikväll. Något annat accepteras inte varken externt eller internt.

Kalmar är nu det enda mållösa laget i allsvenskan när vi går in i omgång nummer tre. Jag kan inte tänka mig någon bättre uppgift än Åtvid hemma om man vill putsa bort det epitetet. jag kan heller inte tänka mig något bättre besked än att Jonathan Ring får chansen på en kant och att David Elm är tillbaka i startelvan om man nu har siktet inställt på mål och tre poäng.

Dessutom tror jag det faktum att Åtvid varit bedrövliga på fasta situationer är något som hemmalaget kommer få stora möjligheter att utnyttja. Laget är erkänt starka på fasta och trots undermåligt anfallsspel i övrigt var Kalmar nära att spräcka nollan senast mot Gefle vid ett flertal tillfällen just på fasta situationer.

Den raka ettan hittas till 1.80 men jag finner spelet Kalmar att göra två mål eller fler som mest intressant. Det finns till 1.91 som huvudspelet.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 13 April, 2015, 15:52

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Westah - 2015-04-13 18:46:39

låter bra! själv lirar jag Kalmar -0,5 asian @ 1,95

tycker det är riktigt fint odds :)