Speltips

Speltips Simon - Paire

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-04-15 16:00 Spela här

Speltips Simon - Paire
Land: Monaco Liga: Monte-Carlo Masters
Odds: 2 Speltips: Paire + 3,5 gem
2015-04-15 16:00 Simon - Paire Paire + 3,5 gem 2 Tennistipset

Helfranskt möte väntar i andra rundan utav Monte-Carlo Masters. Detta är två spelare som känner varandras spelstilar enormt bra & har spelat DC vid många tillfällen tillsammans.

Tycker mig se ett enormt spelvärde på Paire + 3,5 gem. Hans potential är skyhög, tyvärr har han alltid haft problem med psyket för att nå den absoluta toppen. Han börjar successivt klättra upp på rankingen & har under 2015 redan hunnit vinna 3 turneringar samt en final förlust. Imponerande är ordet. 23 vinster samt 6 förluster säger en del om fransmannens år. Ju mer tid Paire får att motta sina slag, desto farligare blir han för motståndarna. Han har alltid haft svårt mot extremt aggressiva motståndare som slår för kung & fosterland. Nu står dock en Simon på andra sidan som inte är känd för att vinna sina matcher med sina "Winners".

Simon har gjort det bra i år med klimaxet i Marseille där han vann turneringen. När två fransmän stöter på varandra så finns det en intressant historik. Allt som oftast blir det jämna bataljer där två marginaler avgör. Paire leder deras inbördes med 3-2 & i en av förlusterna gav Paire upp efter två spelade gem. Paire har med andra ord alltid klarat linan +3,5 gem.

Paire har en fördel med att hunnit känna på gruset i Monte-Carlo då han vann sin första runda. Jag spelar Paire +3,5 gem @2 på bet365 . Tas med 5/10 units.

// Tennistipset

Tennistipset - 15 April, 2015, 03:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!