Speltips Ljungskile - BP

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-04-15 19:30
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1,87
Tips: Under 2,5
Östersund fredade Aly Keitas kasse och ÖFK hålla nollan tickade in till 2,10. Hoppas på tredje raka i min favoritserie superettan. Tycker generellt det är betydligt lättare att hitta spelvärde där jämfört med allsvenskan, där såväl bolag som spelare har bättre koll. Fjolårets superöverraskning Ljungskile är i mina ögon inte lika bra i år på grund av en del spelartapp. Men att de kommer före ungdomliga BP i tabellen ser jag som högst troligt. Med det sagt har LSK ett par avbräck i kväll som gör att jag tror de får kämpa för segern.

Premiären
BP - Östersund 0-1
Värnamo - Ljungskile 2-1

Såg matchen mellan Brommapojkarna och Östersund i premiären och fick vatten på kvarnen. BP ser väldigt valpiga ut och saknade spets framåt. Snabba, tekniska spelare har man, men jag vettefasiken om det är rätt melodi i superettan. Behövs en del rutin och fysiskt spel också. Framförallt på bortaplan. Tror inte BP är så naiva så de går ut och tokkör borta mot LSK utan lär ha ett lågt utgångsläge och satsa på omställningar. Helt rätt melodi, men jag tror ändå LSK kommer klara av defensiven bra mot ett tunt brommalag. De rödsvarta har skickat följande trupp till västkusten:
Målvakter
Davor Blazevic´, Rasmus Emanuelsson
Försvarare
Jonathan Augustinsson, Felix Beijmo, Daniel Stensson, Fredrik Stoor, Jacob Une Larsson,
Mittfältare
Seth Hellberg, Serge-Junior Martinsson Ngouali, Jacob Ortmark, Gabriel Petrovic,
Anfallare
Alexi Gomez, Gustav Sandberg-Magnusson, Isak Nylén, Filip Tronàªt, Stefano Vecchia, Pontus Åsbrink

Ljungskile har som sagt tappat ett par tunga namn gentemot fjolåret. 14 mål från David Johannesson (numera Varberg) i offensiven och målvakten Alex Horwath samt ytterbacken James Sinclair (Östersund) som var starkt bidragande till att LSK höll nollan flest gånger 2014. Såg höjdpunkter från premiären mot Värnamo och det var en riktig parodi. LSK såg bättre ut men åkte på ruggigt snöpliga mål. En långboll som snedstudsade sig fram till friläge, och efter straffkvitteringen från Jakob Olsson, ja då fick IFK en helt sjukt billig straff som gav segern. Ljungskile är rejält nedtryckta till 1,50 hos bolagen och där finns noll spelvärde tycker jag. Speciellt eftersom två starters försvagar laget ordentligt. Anfallaren Gabriel Altemark-Vanneryr känner av ett knä och Alexander Mellqvist har en förmodad bristning i vaden. Just Mellqvist var riktigt vass offensivt mot Värnamo och utan Altemar-Vanneryr väntas Admir Bajrovic starta bredvid Jonas Lindberg på topp. Försvagat.

Ljungskiles preliminära startelva (Bohuslänningen): Jonathan Johansson - Ahmed El-Amrani , Steven Old, Petter Björlund, Niclas Andersén - Ken Sema, Aleksandar Kitic, Markus Gustafsson, Jakob Olsson - Jonas Lindberg, Admir Bajrovic.

Skarsjövallens gräs har inte varit träningsbart då LSK velat spara mattan till premiären. Öppnar för att det tar en stund innan spelarna känner sig bekväma, om de ens lyckas med det, under matchen.

SPELTIPS
BP:s uddlösa offensiv, Ljungskiles avbräck och en studsig gräsmatta. Det i kombination med ett lågt ståendes bortaförsvar tror jag gör att LSK kan få kämpa för att ta de tre poängen som de ändå borde lösa. Hugger under 2,5 mål till 1,87 hos Svenska Spel (3/5 units). Vill man höja oddset och ändå tror på LSK-seger finns under 2,5 och båda lagen gör INTE mål till 2,25 hos bet365.

Vad tror ni om matchen?

@lellesandahl på twitter
Spela på Ljungskile - BP hos Svenska Spel
Spela nu
LelleSandahl - 15 April 2015 - 13:24
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: