Speltips

Speltips FC Porto - FC Bayern München

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-15 20:45 Spela här

Speltips FC Porto - FC Bayern München
Land: - Liga: Champions League
Odds: 1.75 Speltips: U2.5
2015-04-15 20:45 FC Porto - FC Bayern München U2.5 1.75 Akberg

Liverpool vann bekvämt med 2-0 på Anfield i måndags vilket innebar ett grönt underspel. Även sidospelet på Liverpool + håller nollan satt fint.

Champions League rullar vidare och jag tycker mig ha funnit ett spel med fint värde i matchen på Estádio do Dragão där Porto tar emot Bayern München. Blir en snabb motivering idag då oddset har sjunkit under natten, och kommer troligtvis fortsätta.

Första omgången i Porto, Portugal alltså. Bayern München kommer på besök. Självfallet vill bortalaget sätta sig själva i en så bra situation som möjligt inför andra omgången på hemmaplan, men Porto ska inte underskattas. Hemmalaget har ett hårt arbetande försvar som endast har släppt in två mål på de tio senaste hemmamatcherna. Tror Bayern München kommer få ha mycket boll och styra matchen, vilket med största sannolikhet bör vara Pep Guardiolas precisa taktik också. Styr matchen, allt för att hindra Porto från att hota framför mål. Guardiola vet att hans offensiv håller klass men att riskera allt för mycket på bortaplan, aldrig.

Hemmalaget måste sannerligen göra mål för att ha någon chans till att avancera vidare från omgång 2, men tror inte att det kommer bli allt för lätt. Porto har öst in mål i ligan på hemmaplan men laget har inte testats av samma lagkvalité som Bayern München.

Läget i lagen:
Porto: Mittfältaren Tello missar matchen med en ljmuskeskada, försvararen Marcano är avstängd.
Anfallaren Jackson Martínez är ännu osäker om han kan delta, då ljumsken strular även där.

Bayern München har även de lite skadeproblem: Starke, Javi Martínez, Benatia, Alaba, Robben, Schweinsteiger, och Ribéry missar onsdagens Champions League-match mot Porto.

Möjliga startelvor:
Porto: Fabiano; Danilo, Maicon, Martins Indi, Alex Sandro; Casemiro, Herrera, Óliver Torres; Quaresma, Brahimi, Aboubakar.
Bayern: Neuer; Rafinha, Boateng, Dante, Bernat; Xabi Alonso, Lahm; Müller, Thiago, Götze; Lewandowski.

(Källa: www.Uefa.com)

Kommentar: Första omgången kan bli lite av en match där lagen känner av varandra. Pressen ligger dock på Porto som måste leverera ett bra resultat inför omgång två i Tyskland. Tror bortalaget med Pep Guardiola kommer ha alldeles för mycket bollinnehav för att detta ska bli en målglad tillställning. Statistik säger även att de flesta första möten blir ett målsnålt sådant. Även skador i både lagen som oroar.

SPEL: U2.5 till 1.75 hos SBObet med 2/5 units. Ett odds som har sjunkit mycket under natten hos de största spelbolagen. Har själv tagit till 1.80, men 1.75 får även de ses som godkänt, hos SBObet.

Twitter @HolmbergAke

www.spreadsheet.se/akberg

EDITERAD 2015-04-15 15.07:18

Akberg - 15 April, 2015, 15:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!