Jag kan inleda denna rek och säga att starten av årets grussäsong varit fruktansvärd. De flesta spel har bommats, vissa med väldigt små marginaler och andra med stor marginal. Förhoppningsvis kommer vändningen nu.

Huey/Lipsky är två rutinerade dubbelspelare som spelat ihop samtliga matcher efter Australian Open. De har spelat 6 atp turneringar och 1 challengertunering. Resultatet i turneringarna har varit, en final, två semifinaler, två kvartsfinaler och utslagna i första omgången två gånger. De kommer senast från grusturneringen i ATP Houston där de gick till final och förlorade emot Berankis/Gabashvili som även slog ut bröderna Bryan.

Skupski/Skupski är också två duktiga dubbelspelare som spelar ständigt ihop. Dock spelar de mestadels på challengernivån. De är bäst på gräs och hardcourt dock har de inlett året väldigt knackigt.

De har spelat 7 matcher tillsammans i år och förlorat 5 av dessa. Samtliga på challengernivå. Nu ställs de emot bättre motståndare samt ett underlag de senast spelade på var september 2014.

Huey/Lipsky har spelat 2 turneringar på grus redan detta år och gått till final samt semifinal i dessa. Båda har varit ATP turnering.

Mitt spel blir Huey/Lipsky till 1.50 på bet365 med 6/10 units. Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip