Speltips

Speltips Dynamo Kiev - Fiorentina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-16 21:00 Spela här

Speltips Dynamo Kiev - Fiorentina
Land: Ukraina Liga: Europa League
Odds: 2.20 Speltips: Ö 2.5
2015-04-16 21:00 Dynamo Kiev - Fiorentina Ö 2.5 2.20 raminnouri

Gårdagens överspel satt riktigt fint. Även idag väljer jag att köra på ett överspel. Det är i mötet mellan Dynamo Kiev och Fiorentina.

Fiorentina som för ett par veckor sen var kvar i cupen och som dessutom var uppe och nosade lite på den sista Champions League-platsen i tabellen. Nu är man borträknade från tredjeplatsen och i cupen blev det sorti. Då återstår endast Europa League. Sista chansen för Montella att förgylla Fiorentina-supportrarnas säsong. Hopp om titel finns. Hopp om allt finns hos fansen sen Mohamed Salah anlände. "Egyptens Messi" som verkligen har levererat.

För inte så länge sen hade Fiorentina en förlust på 19 raka tävlingsmatcher. Nu kommer man från två raka 0-3-förluster (en i cupen och en i ligan). Men något sjunkande skepp är det inte tal om. Snarare tvärtom. Igår förlängde lagkaptenen Pasqual och man siktar på att komma längre än till kvartsfinal i Europa League. Man vet också att motståndet inte är helt omöjligt att slå.
Med Salah-Gomez-Ilicic/Joaquin på topp kan allt hända.
Och glöm nu inte att Fiorentina inte har förlorat de senaste elva bortamatcherna i europaspelet. Årets bortamatcher:

Dinamo Minsk - Fiorentina
0 - 3

PAOK - Fiorentina
0 - 1

Guingamp - Fiorentina
1 - 2

Tottenham - Fiorentina
1 - 1

Roma - Fiorentina
0 - 3

Vi ser att Viola har lyckats näta i samtliga. Men lika starka Fiorentina är borta är Dynamo Kiev hemma. Om inte starkare. Fem hemmamatcher i årets Europa League. Fem segrar.

Dynamo Kyiv - Steaua Bucureşti
3 - 1

Dynamo Kyiv - AaB
2 - 0

Dynamo Kyiv - Rio Ave
2 - 0

Dynamo Kyiv - Guingamp
3 - 1

Dynamo Kyiv - Everton
5 - 2

I ligaspelet parkerar Dynamo Kiev på förstaplats före Shakhtar Donetsk. Där är man dessutom obesegrade efter 19 omgångar.
I årets upplaga av Europa League är det bara målglada Slazburg som har hittat nätet fler gånger. Salzburg står på 23 mål och Dynamo Kiev på 22 (Fiorentina står på 18).

Nej, man ska inte underskatta Dynamo Kiev. Trots att man nu får klara sig utan försvararen Makarenko och den viktige pelaren på mitten Miguel Veloso kryllar det av talang i det här laget. Yarmolenko ("Robben light") kan avgöra matcher på egen hand. Belhanda har en otrolig hög högstanivå (om han nu är på det humöret), Kravets är allt målfarlig, Lens är även han vass, Teodorczyk har gjort det bra när han har kommit in, ytterbacken Vida fyller alltid på i anfallen och Dragovic är allt som oftast stabil i försvaret. Räkna med att flera av dessa spelare kommer att lämna i sommar. Nu ska de bara höja sina aktier ytterligare genom att gå långt i Europa League.

Två hungriga och målfarliga lag ställs mot varandra ikväll med avspark 21.05. Tillsammans med Wolfsburg - Napoli blir detta matchen att följa. Över 2.5 mål ger fina 2.20 i odds (bet365 ).

raminnouri - 16 April, 2015, 11:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!