Hej kära rekar vänner mina två rekar i Norska ligan har ju tyvärr slutat kryss i båda 1-1 vill säga så inget att jubla över snarare sucka över. Här kommer ännu en rek ifrån vårat kära grannland matchen som spelas på Fredag kväll på Ullevaal Stadion hemma match för Vålerenga vill säga har sagt det tidigare och tror vålerenga blir ett topp fem lag i år men då måste man spela bättre borta än vad man gjorde ifjol.

Letade efter bra odds i denna match och detta var det bästa jag hittade vålerenga är urstarka i sin hemma borg visade man i alla fall ifjol med statistiken 8-5-2 visar att det är få lag som åker hem med tre poäng.

Jag kollade på oddset över 2,5 men det gav 1,6 kollade också båda lagen gör mål gav 1,58 så inget som lockade men då kollade jag på raka en gång till som gav 1,73 och detta oddset gillade jag ska berätta nu varför jag kollade dom spelen som jag gjorde jo för anledningen är denna de senaste 7 hemma matcherna som man mött haugesund i ligan har slutat med statistiken 6-0-1 en enda förlust och har gjort 30 mål på dessa möten alltså snittas det mer än 4 mål per match.

2014 4-1 vålerenga
2013 1-2 Haugesund
2012 2-1
2011 3-2
2010 5-2
2000 2-0 enda gången det inte gått över 2,5 och enda gången inte båda lagen målar
1998 3-2

Som ni ser brukar det bli mycket mål och det visade man ju redan i premiären när man vann här hemma mot Strömsgodset med 3-1

Skadeläget i båda lagen är oförändrat inga skador att rappotera om.

Det stora minuset för Vålerenga är ju det enorma tappet av islänningen Vidar örn Kjartansson som försvann och ska testa sina vingar i stormakts landet Kina får se hur det går för han där men ifjol gjorde han sjuka 25 utav 59 mål som klubben gjorde. Det är ju ett enormt minus men verkade gå bra i första hemma matchen.

Matcherna i år för laget har slutat
3-1 mellan vålerenga och Strömsgodset
1-1 spelade Haugesund borta mot Stabaek i samma omgång

andra omgången slutade
1-1 för vålerenga mot sarpsborg
0-6 förlust för Haugesund mot rosenborg omgångens smäll.

Mitt spel för denna matchen är alltså en 1 till 1,73. Skulle även vilja spela ö 2,5 mål men det blir kanske i en dubbel.

Rygga på egenrisk kära vänner

This is the stats tab
This is the post tip