Hejsan är kommer ett tips ifrån soliga varma Frankrike och högsta ligan det är mötet mellan Nantes och Marseille där jag tror på 2:an till 2 gånger flåtet.

Skador i lagen är:

Marseille:
Payet 31 matcher 6 mål avstängd mittfältare
Mendy 30 matcher back skadad
Barrada 9 matcher mittfältare 1 mål

Nantes:
Koudou eller hur det stavas miffältare med 23 matcher och 2 mål
Veigneau 22 matcher och back

Det var skadorna tabell mässigt så ser det ut
4.Marseille 57p 62-35 målskillnad 17-6-9 är matcherna fördelade borta plan har man 22 tagna poäng med matcherna sprida på 6-4-6 inte lika imponerande

11.Nantes 40p 25-33 målskillnaden 10-10-12 Hemmaplan har sett ut 6-6-4 och 24p ihopsamlade.

Som vi ser så är det hemma Nantes tar majoriteten med poäng men man har så svårt att göra mål ju till skillnad från sitt motstånd för dagen Marseille visserligen är dom tajta bakåt men man måste göra mål för att vinna matcherna.

Skytte toppen i lagen
Gignac 18
Batshuayi 8
Ayew 7
Payet 6
Veredorf 6 Nantes

som vi ser har man tre spelare före nantes bästa målskytt och en på lika men han är ju dessvärre borta i kvällens match.

Höstens möte slutade med en betryggande seger med 2-0 för Marseille fjolårets matcher slutade 1-1 i detta mötet och på Marseilles hemmaplan lyckades nantes vinna med 1-0.
Dessa fem senaste mötena på Nantes hemmaplan har slutat 1-3-1 visst mycket kryss men tror Marseille vinner man vill inte släppa europa platserna ifrån sig och Nantes har ingen större press fansen räknar inte med seger mot detta lag så dom kan gå ut avslappnade inför mötet kan till viss del gynna dom men tror Marseille reder ut det och ta hem 3 poäng.

Formen för lagen är Nantes 1-1-3 totalt i ligan hemma ser det ut som följande 2-1-2 så hemma är man ju bättre.

Marseille ser ut som så 2-1-2 totalt där har förlusterna kommit i dom senaste två matcherna mot bordeaux och Psg. Man kryssade mot Lyon borta har statistiken sett ut som så 2-2-1 förlusten är bordeaux.

Med denna infon statistiken vill ja bara säga lycka till om ni ryggar Marseille till 2x pengen.

This is the stats tab
This is the post tip