Speltips

Speltips Chicago White Sox @ Detroit Tigers

Sport: Baseball Spelstopp: 2015-04-17 19:00 Spela här

Speltips Chicago White Sox @ Detroit Tigers
Land: USA Liga: MLB, AL Central
Odds: 2.20 Speltips: Det Ö4.5
2015-04-17 19:00 Chicago White Sox @ Detroit Tigers Det Ö4.5 2.20 T-wiz

Halloj

Nu tycker jag det är dags att kolla in Detroit Tigers igen. Denna gång tar de emot Chicago White Sox på Tigers hemmaarena Comerica Park.

Tigers har sen senast mött Pittsburgh, där de vann 2 matcher och förlorade 1 match, sin första förlust för säsongen. Tigers är nu 8-1 i W L, 54 runs gjorda och 21 insläppta. 6 runs per match i snitt framåt. White Sox är 3-5 i W L hittills den här säsongen, gjort 24 runs och släppt 38. 4.75 runs i snitt insläppta per match.

Tigers har inlett säsongen mycket bättre alltså, White Sox kommer nog göra lite bättre ifrån sig framöver. Startande för White Sox är Jeff Samardzija. Han har startat två matcher i år, mot Kansas City Royals, där han släppte 6 hits, 5 runs, 1 strikeout och 3 walks på 6 innings, Royals vann matchen med 10-1 till slut. Mot Minnesota Twins, 8 hits 4 runs, 0 walks och 6 strikeouts på 7 innings, White Sox vann med 5-4 i den matchen.

Han bättrade alltså på sig mot Twins i sin andra start, vilket jag tycker inte är så konstigt då jag håller Twins som sämre än Royals. Jag håller Tigers ännu ett snäpp upp, Samardzija har inte startat mot Tigers tidigare i karriären. Tigers har stulit flest baser av lagen i American Leauge, White Sox har haft problem med att stoppa stulna baser, en caught stealing på 11 försök i inledningen på den här säsongen.

Samardzija hade ett ERA på 2.99 i två lag förra säsongen, W L 7-13, på 33 matcher. Detroit ligger på en 2:a plats i batting average i MLB, White Sox ligger på en 25:e plats i batting average against i MLB så här långt den här säsongen.

Jag tror och hoppas att Tigers kan göra 5 runs på detta White Sox, Samardzija gjorde förvisso bättre ifrån sig i sin senaste match, men mot i mitt tycke sämre motstånd. Orosmoment: Tigers gjorde inte många runs mot Pittsburgh, bättre motstånd förvisso. Price startar för Tigers, kommer nog inte komma många runs för White Sox, leder Tigers med 4-0 kanske dom är "nöjda", men kan de stjäla ett par baser och utnyttja sina hits så bör dom kunna göra minst 5 och spelet går in.

Mitt spel blir Detroit Tigers över 4.5 runs till 2.20. 5/10 Units. Rygga på egen risk och lycka till!

T-wiz - 17 April, 2015, 12:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!