Speltips

Speltips Sollentuna FF v Upsala IF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-18 16:00 Spela här

Speltips Sollentuna FF v Upsala IF
Land: Sverige Liga: D2NS
Odds: 1,73 Speltips: 1 (-1,5)
2015-04-18 16:00 Sollentuna FF v Upsala IF 1 (-1,5) 1,73 IB.

Sollentuna FF (-1,5) v Upsala IF @1,73 Sportingbet (4/5)

Nykomlingarna Upsala IF ska idag gästa en av seriefavoriterna Sollentuna FF på bortaplan. Sollentuna tog en rätt säker seger i sin premiär borta mot Kvarnsveden. Siffrorna skrevs till stabila 3-1. Idag väntar en hemmapremiär mot en rejält skade- och sjukdomsdrabbat Upsala.

Upsala kommer med 1-1 från sin premiär hemma mot Syrianska Kerburan där lagets anfallsstjärna Kvarneå lyckades fixa lagets första kasse för säsongen. Men idag störst man av en hel del problem. Målvakten Björn Bodingh fick kliva av senast efter timmen spelad med en skada. Han ska vara borta idag enligt källor. Man saknar även 3 spelare ifrån startelvan senast (Caurell, Niklasson och Danielsson). Dessa tre saknas på grund av sjukdomar och skador som kommer under veckan. 4 ordinarie från elvan out.

Sollentuna är som sagt en av seriefavoriterna denna säsong och det kan tränaren i Upsala bekräfta rätt hyfsat.
- De är väldigt välorganiserade. De hade en lite annorlunda startuppställning mot Kvarnsveden än vad jag hade förväntat mig, det var många etablerade som inte var med alls. De har en väldigt stark trupp och är bollskickliga.

På förhand känns det som att Sollentuna kan få rejäl utdelning i sin hemmapremiär mot ett skade- och sjukdomsdrabbat Upsala. Känner en i Upsala och det sägs att man innerst inne tror på någon seger denna lördag utan fokuset ligger blytungt på sitt försvar. Tror Sollentuna lätt kan komma upp i en tre mål rätt ohindrat.

IB. - 18 April, 2015, 09:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!