Speltips Skiljebo - Strömsberg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-04-18 15:00
Land: Sverige
Liga: Division 2 Norra Svealand
Odds: 2,14
Tips: 1 (-1,5)
Kunde själv inte se Djurgården - Kalmar men av min man på plats så var Dif:s seger kanske inte helt rättvis. Segt när man satt på X2 till ett bra odds. Fotboll handlar dock om att göra mål och Kalmar får börja styra upp offensiven som inte övertygar.

Kliver ner i Division 2 Norra Svealand för lördagens spelförslag. Spelade själv i serien så sent som i fjol och har fortsatt god insyn i lagen. Serien har nog aldrig varit bättre med storsatsande lag som Sollentuna, Nacka, Sandviken och flera andra bra lag: Enskede, Arameiska-Syrianska, Gamla Upsala, Syrianska Kerburan och Skiljebo SK. Ni hör ju! Alla dessa lag är i mina ögon bra div 2-lag sedan håller jag någon av de tre förstnämnda som slutlig vinnare.

Tror i och med detta att vi kommer få se ett tydligt toppen- och bottenskikt i serien. De som har råd att satsa har betydligt mer spets än lagen som inte gör det. Ett lag som hamnar i kläm är högst troligt Tierps stolthet Strömsbergs IF. De spelar på en gräsplan mitt i ingenstans och där har de genom åren varit svårslagna. I år tror jag inte ens att en svårspelad gräsplan kan rädda dem. Och på resande fot har de alltid upplevts som klart lättare att möta. I eftermiddag åker de buss till Västerås för att möta Skiljebo. Första matchen torskade Strömsberg med 0-3 hemma mot Arameiska-Syrianska och det kan nog bli liknande siffror här. Strömsberg har tappat sin absolut bäste spelare, anfallaren Markus Hägg, till Västerås SK och i mina ögon gjorde han 50% av det där laget.

Samtidigt har Skiljebo förstärkt ett redan ganska bra lag ytterligare. Högst oväntat blev anfallsstjärnan Karwan Safari kvar i klubben. Han är alldeles för bra för div 2 och gjorde i fjol 21 mål och 14 assist. Provspel med diverse elitklubbar ledde inte till kontrakt av olika anledningar. Han var kontrakterad ett år till och Skiljebo krävde såklart en slant för honom. När lagen möttes i oktober förra året vann Skiljebo med 5-1 hemma och jag blir inte superförvånad om de får bra utdelning igen. Då gjorde Safari två baljor. En annan spelare som är fin på den här nivån är anfallaren bredvid Safari - Axel Johansson. BP-sonen är riktigt duktig felvänd och sätter oftast dit bollarna när han får chansen. En perfekt kollega till mer djupledsgående Safari. VSK-spelarna som tillkommit är duktiga. Oliwer Malmkvist och Patrik Grönvall är grymma förstärkningar på mittfältet och i premiären lyckades SSK ta en poäng borta mot topptippade Nacka FF (med Haris Laitinen och Sebastian Castro-Tello, den sistnämnde missade dock premiären, i truppen). En positiv känsla med sig till Hamre IP:s konstgräs där jag Skiljebo lär vara klart mer hemmastadda än bortalaget.

SPELTIPS
Tror att Skiljebo kan överraska lite den här säsongen. Kanske inte gå upp, men säkert ställa till det för andra topplag i serien. Jämför vi trupp och förutsättningar mellan klubbarna tycker jag bara där att det ska skilja minst två bollar. Men det är framförallt Skiljebos tunga anfall och innermitt som gör att jag tror på dem i eftermiddag. Svårt att se Strömsberg stå emot i 90 minuter när SSK har en bra känsla med sig från matchen mot Nacka. Spelar hemmaseger -1 (trevägshandicap) till 2,14 hos Unibet (3/5 units).

Hur spelar ni i dag?

@lellesandahl på twitter
Spela på Skiljebo - Strömsberg hos Unibet
Spela nu
LelleSandahl - 18 April 2015 - 09:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
HullaOMG - 2015-04-18 11:21

Er dette en gavepakke?

Luvan14 - 2015-04-18 10:05

Tackar!!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: