Speltips

Speltips Paes/Nestor - Marrero/Robredo

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-04-22 16:00 Spela här

Speltips Paes/Nestor - Marrero/Robredo
Land: Spanien Liga: Barcelona
Odds: 1.54 Speltips: Paes/Nestor
2015-04-22 16:00 Paes/Nestor - Marrero/Robredo Paes/Nestor 1.54 Tennistipset

Barcelona, Spanien och dags för första omgången i dubbel. Det är spanjorerna Marrero/Robredo som kommer att möta Paes och Nestor.

Leander Paes har spelat samtliga turneringar förutom Monte Carlo med Raven Klaasen. Tillsammans tog de sig till tre finaler och vann en av de, ATP Auckland. Nu kommer han spela med Daniel Nestor som spelat samtliga turneringar med Bopanna förutom Monte Carlo. De har spelat två finaler ihop under året och vunnit båda. ATP Sydney och Dubai.

Förra veckan spelade de ihop i Monte Carlo och Wawrinka/Paire blev för bra för de.

Nu kommer de att spela emot Marrero som har en riktig dålig form och Tommy Robredo som knappt spelar dubbel längre.

Marrero har spelat semifinal som bäst i år, tillsammans med Verdasco i Doha. En kvartsfinal i Australian Open får också ses som ett bra resultat. Men senaste turneringarna har han haft det tufft. Efter att förlorat med Robredo i första omgången i Monte Carlo var det Sjätte(!!) raka turneringen han har rykt i första omgången.

Som tidigare nämnt spelar knappt Robredo dubbel längre och är idag rankad 570 i dubbel. Han har spelat två matcher i år och förlorat båda. Förra året spelade han tre matcher och förlora två av dessa.


Nu möter de två av tourens mest rutinerade dubbelspelare och 1.54 som Betsafe erbjuder på Paes/Nestor tycker jag är bra och det kommer förmodligen sjunka. Tar det med 6/10 units. Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-04-20 12.53:16

EDITERAD 2015-04-20 23.21:08

Tennistipset - 20 April, 2015, 23:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!