ATP Barcelona och det blir ett möte mellan spanjorerna Ramos/Montanes och argentinarna Mayer/Monaco.

Dessa två spanjorer spelar nog denna turnering eftersom den spelas på hemmaplan. Montanes är idag rankad 710 i dubbel och spelar ett fåtal matcher varje år. Han har spelat 4 matcher under 2015. Vunnit två och förlorat två. (En vinst på WO)
Albert Ramos som inte ens är rankad när det kommer till dubbel får väl ses som sämst på courten i detta möte. Som Montanes spelar han också ett fåtal dubbelmatcher varje år. I år har han spelat 4 matcher och förlorat samtliga. Förra året spelade han 6 matcher och förlorade samtliga. Så han har helt enkelt 0-10 i dubbel sedan förra året.

Juan Monaco är idag rankad 91 i dubbel och han har spelat några turneringar med Nadal under året. De vann bland annat i Doha tillsammans.
Leonardo Mayer som är rankad 73 i dubbel har spelat med Berlocq för det mesta och de hade några fina skalper ihop. De vann över Fognini/Almagro i Rio, tog set mot Cabal/Farah, slog Klizan/Oswald, tog set mot bröderna Bryan i Australian Open.

Argentinarna är betydligt bättre dubbelspelare än spanjorerna och spelar de någorlunda bra ska de vinna denna match i två raka set.

Tar Mayer/Monaco med 7/10 units till 1.50 hos Betsafe . Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-04-20 23.21:15

This is the stats tab
This is the post tip