Speltips

Speltips Barcelona–PSG

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-21 20:45 Spela här

Speltips Barcelona–PSG
Land: Europa Liga: Champions League
Odds: 1.62 Speltips: BLGM
2015-04-21 20:45 Barcelona–PSG BLGM 1.62 RalleArvid

Champions League igen och nu ska det avgöras. Eller, det som inte avgjordes redan i första mötet ska avgöras nu, rättare sagt. Tre möten lever och ett känns lamt, därför måste vi ta ett grepp om just det mötet och göra det spännande även i Barcelona.

Första mötet slutade 3–1 och det mesta verkar på förhand avgjort rent avancemangsmässigt. Hur man än vrider och vänder på det så finns där inte speciellt många halmstrån att gripa tag i för PSG. Men det behöver ju inte, och kommer definitivt inte, betyda att Zlatan och de andra inte ska försöka för det.

Zlatan och PSG har redan tidigare visat att de inte är som andra ihopköpta storlag. De faller inte igenom inställningsmässigt som ett City kan göra. PSG:s svagheter är snarare defensivt och strikt fotbollsmässiga. Jag är fullkomligt övertygad om att laget kommer ösa på genom hela matchen oavsett ställning.

Blott EN gång på sina nio senaste matcher har spelet BLGM inte gått in när PSG varit inblandat. Detta är, vill jag hävda, unikt för ett lag som ändå är så pass överlägsna många av sina motståndare i den inhemska ligan och cupen. Laget har en balanserad grund och ett fint defensivt mittfält men lyckas så gott som alltid släppa in något David Luiz-mål här eller någon fast situation där. Mot Barcelona har jag svårt att se dem hålla nollan givetvis utan BLGM-spelets enda förmodade fara är om PSG skulle få för sig att misslyckas med att spräcka katalanernas nolla.

Nu är det emellertid så att det finns en liten faktor som talar emot att PSG skulle misslyckas att göra mål: man gör ALLTID mål på bortaplan. Barcelona kan få ha hållt nollan hur många gånger de vill mot hemma mot Valencia, Almeria, Levante och ja, även ett tamt Manchester City ur balans. När PSG kommer och har en enda chans till avancemang - att göra tre-fyra baljor, då kommer man få problem med att hålla nollan på samma sätt som man misslyckats med att göra det tidigare gånger man tagit emot fransmännen på Camp Nou i Champions League-sammanhang.

skadekollen.com för senaste infon och laguppställningarna surrar vi på planket eller här nere i kommentarsfältet.

BLGM till 1.62 hos bet365 .com.
Passa på att fynda innan oddset sjunker drastiskt under matchdag.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 20 April, 2015, 15:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
KABLAM - 2015-04-21 03:53:18

Skrämmande uselt odds!
Om Barcelona gör 1-0 tidigt (vilket är mycket troligt) så kommer det resultera i att Barca kommer spela bort denna match.

nektergalen - 2015-04-20 21:48:28

da fuk? 1.62 är för lågt! psg blev i princip nollade borta om det inte var för Mathieaus självmål i slutminuterna. denna är inte omöjlig min oddset är på tok för lågt imo