Speltips

Speltips Peya/Soares - Giraldo/Cabal

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-04-21 13:30 Spela här

Speltips Peya/Soares - Giraldo/Cabal
Land: Spanien Liga: Barcelona
Odds: 1.56 Speltips: Peya/Soares
2015-04-21 13:30 Peya/Soares - Giraldo/Cabal Peya/Soares 1.56 Tennistipset

Ett av världens bästa par Peya/Soares har i stort sett spelat ständigt med varandra sedan 2013. Nu kommer de möta Giraldo/Cabal som gör sin första turnering ihop.

Cabal som vanligtvis spelar med sin landsman Farah ska här i Barcelona spela med Santiago Giraldo. Exakt varför vet jag inte men jag misstänker skada eller något liknande på Farah.

Dessa två är inte alls samspelta och kommunikationen som finns t.ex. hos Cabal/Farah och Peya/Soares efter så många års träning och matcher ihop finns inte här. Att Santiago Giraldo dessutom förlorat 8 utav 11 dubbelmatcher i år är allt annat än positivt.

Giraldo mötte Peya/Soares med Martin Klizan i Miami i slutet av mars och då förlorade de med 5:7 3:6.


Peya/Soares har inte haft den bästa inledningen på detta år. Anledningen är att Peya inte lyckats komma upp i samma nivå som förra året. Han såg dock bättre ut än han gjort tidigare under året nu i Monte Carlo och förhoppningsvis kommer Peya/Soares börja ta sig till finaler igen.

Peya/Soares är betydligt mer samspelta och bättre dubbelpar än Giraldo/Cabal. Giraldo är sämsta dubbelspelaren på courten och jag anser att 1.56 på Peya/Soares som Betsafe erbjuder är bra. Jag tar detta med 4/10 units. Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 20 April, 2015, 23:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!