Speltips

Speltips Karlovic - Coric

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-04-22 11:00 Spela här

Speltips Karlovic - Coric
Land: Rumänien Liga: ATP Bucharest
Odds: 1.8 Speltips: Karlovic
2015-04-22 11:00 Karlovic - Coric Karlovic 1.8 Tennistipset

Ett helkroatiskt möte väntar i den andra omgången av ATP Bucharest.

Coric har spelat en bra tennis under 2015. Det som dock skiljer detta möte med Karlovic kontra de resterande matcherna är att det är en storservare på andra sidan. Coric har dock haft ett fundamentalt problem under året & det är att han blivit bruten på tok för många gånger. Han håller sin serve 69 % av tiden (2/3). Visst, nu står Karlovic på andra sidan som inte har några märkvärdiga returer. Dock är det viktigt att poängtera att Karlovic kommer att spela extremt aggressivt i Coric servegem & chanserna kommer garanterat dyka upp.

Karlovic har ingen dundersäsong bakom sig trots en turneringsvinst i Delray Beach. Karlovic är en underskattad spelare på grus, han besegrade bland annat Dimitrov i RG samt grusspecialisten Juan Monaco. Coric hade enorma problem med Stakhovsky i den första rundan samt att han har problem med fotarbetet på gruset.

Coric kommer att få problem med att returnera Kroatens servar av två anledningar. Hand räckvidd är inte den bästa samt att han inte har någon historik mot extrema storservare (Isner, Karlovic, Lopez). Han är mentalt instabil pga sin ringa ålder & mot en Karlovic där man sällan får någon rytm i spelet så måste han visa prov på ett bta tålamod. Skall bli intressant & se hur han klarar av det.

Nyper Karlovic till @1,8 på bet365 med 5/10 units.

EDITERAD 2015-04-21 00.30:51

Tennistipset - 21 April, 2015, 00:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!