Igår besegrade Elias Ymer Nick Kyrgios och det är dags att ta sig an David Ferrer.

Ymer har stått för en fantastisk tennis här i Barcelona efter att blev krossad av Kudla i Monte Carolo. I första omgången besegrade han De Bakker och igår vann han även över Nick Kyrgios. Ymer har en hyfsad tung första serve måste jag säga och rejält med tryck i grundslagen. Vaknar han på rätt sida är han även väldigt säker och missar sällan enkla slag.

Mot en motståndare som David Ferrer kan siffrorna givetvis rinna iväg. Spanjoren är en av tourens bästa returnerare och han ger allt i varje poäng. Han är enormt skicklig från baslinjen och det är sällan motståndarna bjuds på enkla poäng i form utav unforced error.


Men med tanke på tennisen som Ymer har spelat denna vecka anser jag att +7,5 på svensken är bra. Det innebär att Ymer måste ta 5 games i matchen. Lyckas han stå emot någorlunda bra i något set sitter spelet med största sannolikhet. Han mötte bland annat Tommy Robredo i Rio i år och då tog han 7 games. Han tog även ett set mot Dimitrov i Båstad förra året. Potential finns hos denna unga grabb.


Mitt spel blir. Elias Ymer +7,5 games till 1.66 hos bet365 med 5/10 units. Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip