Speltips Cuevas - Agut

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-04-23 12:30
Land: Spanien
Liga: Barcelona
Odds: 1.61
Tips: Cuevas +1,5 set
Hemmaplan för spanjoren Agut och han tar sig an Pablo Cuevas som inte har förlorat i två raka set på grus i år.

Pablo Cuevas trivs bäst på grus. Han spelar stora delar av säsongen på detta underlag och förra året vann han två atp titlar och fyra challengers. Detta år har han inte inlett sämre. Han vann sin första grusturneringen som han ställde upp i och det var ATP Sao Paulo. Där vann han bland annat över Giraldo, Vesely och Nicolas Almagro.

Turneringen efter gick han till kvartsfinal och då var det Nadal som stod i vägen. Dock lyckades Cuevas ta ett set mot spanjoren. Veckan efter det åkte han återigen ut i kvartsfinal men denna gång var det emot Juan Monaco. Även då tog han ett set.

Han har under året spelat 11 matcher på grus och tagit set i samtliga.

Agut har levererat blandade resultat på gruset i år. Han förlorade i första omgången emot Jack Sock i Houston. I Monte Carlo spelade han riktigt bra där han besegrade Becker och Kohlschreiber i en tuff tresettare. I tredje omgången förlorade han en tight match emot tjecken Berdych (7:6 6:4) som gick hela vägen till final.
Här i Barcelona har han spelat en match och där vann han emot Belucci.


Pablo Cuevas är riktigt bra på grus och jag jag anser att spelbolagen underskattar honom för mycket i detta möte. Istället för att spela Cuevas som matchvinnare till 2.75(trots att det är väldigt bra) garderar jag mitt spel istället.

Jag spelar, Pablo Cuevas +1,5 set till 1.61 på Betsafe med 6/10 units. Lycka till vid rygg.
Spela på Cuevas - Agut hos Betsafe
Spela nu
Tennistipset - 23 April 2015 - 02:21
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: