Speltips

Speltips Kazakstan - Polen

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-04-23 20:00 Spela här

Speltips Kazakstan - Polen
Land: WM Liga: WCH IA
Odds: 1.58 Speltips: Kazakstan ö 3.5 Mål
2015-04-23 20:00 Kazakstan - Polen Kazakstan ö 3.5 Mål 1.58 REken

Jag tycker att det finns vissa "dåliga" lag som blivit bättre och bättre de senaste åren, i gruppen av dessa vill jag påstå att lag som Lettland, Kazakstan, Slovenien och Danmark hör till. Lag som spelar lite i högsta VM-gruppen men också ibland får bakslag och trillar tillbaka till divisionen under ibland.

Kvällens match mellan Kazakstan och Polen blir nog en målglad historia. Självklart går det knappast att undgå insläppta mål för även Kazakstan eftersom att varje lag i dessa lägre rankade landslag ofta har några utstickare i truppen, men högst blir det ett eller två mål för Polen ikväll.

Jag väljer att spela Kazakstan över 3.5 mål eftersom att jag vet att laget hör hemma i den högsta VM-gruppen. Det gör inte Polen.

Lagens inbördes möten speglar inte riktigt kvällens dans, jag väljer att titta mer på lagens senaste matcher i turneringen.

Kazakerna kunde igår ganska lätt spela av ett japan som dock sällan går ur en match utan att näta, inget undantag igår heller då de smällde in imponerande två mål på hemmalaget. Dock höll man allt utom tätt bakåt då kazakerna gjorde hela 7 mål!

Polen vann över japan med 0-2 här om dagen, vilket är klart godkänt. Polen har faktiskt inte släppt in så många mål i turneringen men att stå upp mot favoriterna Kazakstan som efter tre spelade matcher har hela 17-4 i målskillnad och leder gruppen med full pott är en helt ny uppgift.

Vinner dessutom Kazakstan idag drar dom ifrån ensamt i topp och säkrar ledningen ordentligt.

Kazakstans senaste fem matcher:

Italien - Kaz 0-2
Italien - Kaz 1-3
Ukraina - Kaz 2-5
Kaz - Ungern 5-0
Kaz - Japan 7-2

(Noterbar fakta är att Italien håller bättre klass än Polen.)

Mitt spel: Tror att Kazakstan vinner detta och den något spelgladare spelar hcp -2 mål till fina 1.71 eller till och med -3 till grymma 2.60.
Själv passar "Kazakstan Ö3.5 mål" till 1.58 hos Unibet bättre då jag sällan sätter högoddsare.

Lycka till och fyll gärna på med fakta eller rätta mig om jag har några fel i statistiken.

REken - 23 April, 2015, 18:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!