Speltips

Speltips Rangers–Falkirk

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-25 16:00 Spela här

Speltips Rangers–Falkirk
Land: Skottland Liga: Championship
Odds: 2.25 Speltips: 1 -1.5
2015-04-25 16:00 Rangers–Falkirk 1 -1.5 2.25 RalleArvid

Det drar ihop sig borta på de brittiska öarna, inte bara i den engelska ligan, även norröver i Skottland ska det avgöras. Rangers lyckades inte klättra inte rakt igenom och ta det sista steget upp tillbaka till finrummet och frekventa Old Firm. Men hoppet lever allt jämnt och det ser bra ut för Celtics antagonist.

Nu, i den näst sista omgången, väntar ett möte mot Falkirk som man inte har någon anledning att ligga sömnlösa inför. Senast lagen möttes i Glasgow blev det 4–0, gången innan 3–0, gången innan det 3–0, 4–1 och ja, så håller det på. Faktum är att Falkirk aldrig i modern tid slagit Rangers och dessutom är 12 av de 13 senaste matcherna förluster och de flesta av dessa ordentliga sådana.

Bara två matcher återstår och Falkirk har i princip ingenting att göra med några platser som betyder kval längre. Man har slarvat bort säsongen genom två raka förluster. Man föll mot jumbon Livingston innan Queen of South satte spiken i kistan och i och med sexpoängsmatchen de vann mot Falkirk klättrade fem poäng över och befäste fjärdeplatsen som betyder kval mot Premiership.

Rangers hade till slut ingenting att göra med seriesegern efter Hearts defilering. Laget har emellertid säkrat sin slutspelsplats och siktar nu på att behålla den andraplats man har för Hibernian och Queen of South.

Rangers har tre raka hemmasegrar varav två är ordentliga. Tränaren har redan börjat kika på nästa säsongs lagbygge vilket indikerar att han är trygg med hur laget känns i träning och inför match. Annars går man inte ut och vevar med liknande uttalanden i media. Vad som framförallt skänkt självförtroende till Rangers är att man lyckades trycka till seriesuveränen Hearts på hemmaplan för ett par veckor sedan och spänna musklerna ordentligt.

Nu kommer man med största sannolikhet göra processen kort med Falkirk och såga bort allt eventuellt onödigt hopp om vidare spel efter nästa vecka.

Rangers med -1.5 i hcp spelas till fina 2.25 hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 24 April, 2015, 19:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!