Speltips

Speltips Sirius - BP

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-25 16:00 Spela här

Speltips Sirius - BP
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,40 Speltips: Sirius vinna mot noll
2015-04-25 16:00 Sirius - BP Sirius vinna mot noll 2,40 LelleSandahl

Bologna fick med sig en pinne hem från Bari och X2 in till 1,67. Hoppar åter till svensk fotboll där Uppsalas stolthet tar emot Brommapojkarna. Ger inte mycket för (junior)laget från Västerort i år. Tunna fysiskt och få offensiva alternativ. Sirius har en helt annan tyngd och erfarenhet och bör kunna visa vart skåpet ska stå sen eftermiddag på Studenternas.

SUPERETTAN
5. Sirius 3 1 2 0 3-0 3 5
15. BP 3 0 1 2 1-3 -2 1

Syrianska - Sirius 0-0
Sirius - Utsikten 3-0
Frej - Sirius 0-0

BP - Östersund 0-1
Ljungskile - BP 1-0
BP - AFC United 1-1

Mötet i eftermiddag är nog mellan toppen och botten även när vi summerar serien i höst. Sirius har ett fortsatt starkt lag 2015 och BP har tappat väldigt mycket kvalitet och erfarenhet. Sett två av BP:s matcher i säsongsöppningen och inte varit imponerad. De väger lätt och har ingen plan B om det rappa passningsspelet skiter sig. Det är framförallt offensiven som känns oerhört tunn. Säsongens första poäng och mål framåt levererades mot nykomlingen AFC (1-1) senast. Vinner de inte ens mot AFC så ska det mycket till om det inte blir en bottenstrid för "talangfabriken". I vanlig ordning finns flera spännande spelare att hålla ögonen på, men med så många ynglingar på planen samtidigt sticker de inte ut. Finns inte mycket trygghet kvar i truppen efter degraderingen. Det är Fredrik Stoor och Gabriel Petrovic som ska hålla uppe backlinje och mittfält. Mycket mer än så finns inte att luta sig emot. Sirius borde nog fått med sig tre pinnar mot Frej senast, men var väldigt ineffektiva när chanserna dök upp. Känns som de kommer ut taggade i eftermiddag i en match de vet att de kan vinna. Även om de har några tunga avbräck (framförallt Busch Thor och Ante Eriksson) så kan Kim Bergstrand ställa ut en stark elva. Och kunde man slå ett defensivt Utsikten med 3-0 hemma på "Studan" så ska BP också kunna besegras. Extra roligt att spänstige anfallaren Ante Björkebaum är tillbaka i matchtruppen efter två säsongers skadefrånvaro (korsband).

Preliminär startelva (UNT.se)

Sirius: (4–2–3–1): Andreas Andersson (mv)–Johan Andersson, Carl Nyström, Oscar Pehrsson, Erik Figueroa–Niklas Maripuu, Kim Skoglund–Kingsley Sarfo, Christer Gustafsson, Stefan Silva–Moses Ogbu.

Ersättare: Lukas Jonsson (mv), Gustav Thörn, Jonatan Berg, Ante Björkebaum, Daniel Ahonen, Jonathan Lundbäck

Avbräck: Niklas Busch Thor (fot) och Andreas ”Ante” Eriksson (rygg/mage), Ian Sirelius (höft), Patrick Hopkins (ljumske) och Frej Engberg (axel)

Brommapojkarna kommer med följande trupp:
Målvakter:
Davor Blazevic´, Rasmus Emanuelsson
Försvarare:
Jonathan Augustinsson, Niran Hansson, Daniel Stensson, Fredrik Stoor, Jacob Une Larsson
Mittfältare:
Seth Hellberg, Serge-Junior Martinsson Ngouali, Jacob Ortmark, Gabriel Petrovic, Gustav Sandberg-Magnusson
Anfallare:
Alexi Gomez, Isak Nylén, Filip Tronêt, Stefano Vecchia, Pontus Åsbrink, Christian Kouakou

SPELTIPS
Sirius har inte släppt in ett mål hittills, samtidigt har BP trots allt varit rätt tajta bakåt. Kanske är så att Sirius får kriga en del för att få in första bollen, men i mina ögon är Uppsalalaget betydligt bättre och bör ha en väldigt bra chans att ta tre poäng. Mitt spelförslag i matchen blir Sirius att vinna och hålla nollan till 2,40 hos bet365 (3/5 units). Ett annat alternativ är Sirius -1 asian (pengarna tillbaka vid uddamålsseger) till 1,95 hos samma bolag.

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 25 April, 2015, 09:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!