Ett odds som droppat en del, men jag tycker fortfarande man kan spela ö2,5 i AIK-Örebro så länge man får runt 1.75-1.80.

AIK har gått ö2,5 i 3/4 hittills och verkar vara just ett överlag i år. Försvaret är inte att lita på och både Halmstad och Gefle har åkt till Friends och gjort mål på i stort sett noll chanser. Truppmässigt så är Johan Blomberg avstängd efter tre gula, men senast var å andra sidan Nabil Bahoui tillbaka och gjorde då två mål. En Nabbe i form är en av de allra bästa spelarna vi har i det här landet, så för överspelets skull - låt oss hoppas att formen är här efter en trasslig försäsong/säsongsinledning.

Truppen:

2 Sauli Väisänen, 3 Per Karlsson, 4 Nils-Eric Johansson, 5 Panajotis Dimitriadis, 7 Fredrik Brustad, 10 Henok Goitom, 11 Nabil Bahoui, 12 Haukur Hauksson, 13 Kyriakos Stamatopoulos (mv), 14 Kenny Pavey, 17 Ebenezer Ofori, 18 Noah Sonko Sundberg, 23 Mohamed Bangura, 24 Marko Nikolic, 25 Sam Lundholm, 28 Niclas Eliasson, 29 Anton Salétros, 35 Patrik Carlgren (mv).

Väntad elva:
AIK: Carlgren; Hauksson, Sonko Sundberg, Karlsson, Johansson; Lundholm, Dimitriadis, Ofori, Bahoui; Goitom, Bangura

ÖSK ligger sist i tabellen efter en riktig skitstart. Saknar alltjämt din nyckelforward Kamara, men det är nog bakåt problemen varit värst. Släppt in mål i samtliga matcher hittills. Har också bara gjort 2 - då blir det svårt att vinna.

Truppen:
1. Oscar Jansson (mv)
2. Patrik Haginge
3. Ayanda Nkili
4. Logi Valgardsson
5. Erik Moberg
6. Robert Åhman Persson
7. Michael Seaton
9. Ahmed Yasin
11. Marcus Pode
12. Daniel Björnquist
16. Daniel Nordmark
17. Kalle Holmberg
21. Christoffer Wiktorsson
23. Sam Mensah
25. Nordin Gerzic
27. Eidur Sigurbjörnsson
30. Jacob Rinne (mv)
90. Daniel Gustavsson
13. Jonathan Lundberg


Visst, med den starten ÖSK haft så lär man åka till Friends och bjuda på så lite som möjligt. Men. Kan man göra mål på det här AIK-laget? Ja, absolut, det kan alla allsvenska lag göra. Sonko-Sundberg kan bli bra, men någon allsvensk toppback är han inte redan, Hauksson är jag inget fan av heller. ÖSK har en del fina spelare framåt och borde kunna såra AIK i offensiva omställningar.

Samtidigt är det här en måstematch för AIK i viss mån. Två bra bortamatcher mot Elfsborg och Malmö, men facit på dem är en poäng ändå. Hemmamatcherna måste vinnas om det ska bli en kamp med Malmö/Elfsborg in på målsnöret. Därför lär det bli all in och offensivt spel från start och trepoängsjakt i alla lägen.


2-1 eller 3-1?

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip