Speltips

Speltips Kalmar–Häcken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-26 17:30 Spela här

Speltips Kalmar–Häcken
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80 Speltips: BLGM
2015-04-26 17:30 Kalmar–Häcken BLGM 1.80 RalleArvid

Efter en något tyngre period tar jag nu tillbaka säkerhetsbältet och faller tillbaka i den småländska tryggheten där jag oftast har god koll.

Kalmar är svårslagna hemma på Guldfågeln även om det inte alla gånger ser så trevligt ut. Nu tror jag emellertid att vi har en del aspekter som talar för att det kan bli lite roligare fotboll än som varit fallet tidigare under säsongen för Kalmar, i synnerhet då de spelat på bortaplan.

Viktor Elm har gått ut i media och talat om hur Kalmar måste våga mer, hålla mer i bollen och inte vara rädda för att göra misstag. Tendenserna tidigare under säsongen har varit alldeles för mycket rull i backlinjen för att sedan slå bort en passning längre då man inte hittat något säkrare alternativ. När en ledare både på och utanför planen, tillika en prestigevärvning, går ut och så pass tydligt talar ut kan jag lova att det kommer ske förändring både i lagkamraternas huvud men framförallt i tränarens approach till gameplanen.

Häcken har fått en tuff start på allsvenskan och har fortfarande inte vunnit än men spelschemat har inte varit det lättaste och förlusterna knappa. Man har dessutom lyckats hitta nätet i alla matcher utom premiären mot Hammarby där man hade en hel del chanser på bortaplan och där man lika gärna kunde fått både något mål och någon poäng med sig.

Senaste två mötena lagen emellan har slutat med inte mindre än 10 mål efter 2–3 och 4–1 förra säsongen.

En riktigt dålig match följt av en hätsk konstgräsdebatt gör att Kalmar FF kommer ut till spel med ambition om ett högre bolltempo och mer riskfyllt spel. Häcken är väldigt farliga i omställningsspelet och framförallt på kanterna där hemmalaget dessutom har skadebekymmer i Agardius framförallt. Tveksamt vem de har att slänga ut på en kant när även Stefan Larsson fortfarande är borta.

Inget konstgräs utan landets bästa gräsmatta. Två lag som nu är intresserade av att få spelet att lossna och målen att komma. Kalmar med initiativ, Häcken på kontring. Sim och Sam mot Viktor och David. Alla möjligheter finns till att få se båda lagen göra mål här.

Fina 1.80x är bjudet hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 26 April, 2015, 12:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
linkin22 - 2015-04-26 16:56:48

ryggat :) bra rek..