Speltips

Speltips Minnesota Twins @ Seattle Mariners

Sport: Baseball Spelstopp: 2015-04-26 22:00 Spela här

Speltips Minnesota Twins @ Seattle Mariners
Land: USA Liga: MLB
Odds: 2.30 Speltips: Twins ML
2015-04-26 22:00 Minnesota Twins @ Seattle Mariners Twins ML 2.30 T-wiz

Halloj

Ikväll tänkte jag spela på Minnesota Twins som spelar borta mot Seattle Mariners. Sista matchen i en trematch-serie. Första matchen vann Mariners med 2-0. Inatt vann Twins med 8-5.

Startande pitcher för Twins är Kyle Gibson. Har inte börjat säsongen direkt lysande, precis som hela Twins, även om de varit bättre de senaste matcherna, har vunnit 7 och förlorat 10 så här långt. 2-1 i W L och ett ERA på 5.87. Förlorade mot Detroit, vann mot Royals och förlorade mot Royals. Har 2-1 W L mot Mariners på 4 starter och ERA 3.00.

Startande pitcher för Mariners är Roenis Elias. Uppkallad från triple A för att Iwakuma som skulle startat är skadad. Säsongsdebut i MLB för den här säsongen. Gjorde en okej säsong förra året W L 10-12 ERA 3.85. Mötte Twins 2 gånger förra året, en gång på hemmaplan, L 8-1 och en på bortaplan L 4-3 och fick ett ERA på 8.71 mot Twins.

Mariners och Twins har vunnit och förlorat lika många matcher så här långt på säsongen, 7 vinster och 10 förluster. Första matchen för säsongen i MLB för Elias som inte fick en plats i startrotationen hos Mariners efter en skakig springtraining. Mariners har begått många Errors den här säsongen och defensiven har varit lite svajjig. Gibson har inte varit lysande på bortaplan vilket är ett orosmoment.

Sammanfattningsvis, Gibson har bra stats mot Mariners och Elias har dåliga stats mot Twins. Om nu Twins har kommit igång lite så kan det ju passa att möta en pitcher som man varit bra emot och gör sin första match för säsongen, kan Gibson fortsätta vara bra mot Mariners trots bortaplan så kan spelet gå bra.

Mitt spel blir Minnesota Twins Moneyline till 2.30. 4/10 Units. Rygga på egen risk och lycka till!

T-wiz - 26 April, 2015, 15:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!