Titelförsvararen & formtoppade Martin Klizan ställs emot Florian Mayer som har gjort comeback på touren efter 1 års frånvaro. Mycket skal till ifall Mayer besegrar Klizan, som spelar en fantastisk tennis för närvarande.

Inom loppet av två veckor har han vunnit en titel i Casablanca samt nått en semifinal Barcelona (förlust mot Nishikori). Han har under dessa två veckor besegrat spelare som Almagro, Robredo, Dzumhur samt Monaco. Inga dussinspelare på grus direkt. Nu skall han alltså åka till Munchen för att försvara sin titel från förra året. Snacka om optimal uppladdning inför en turnering som Klizan stormtrivs att spela i.

Mayer har kommit tillbaka från sin skada som stoppade han från tennisen i ett år. Han började fantastiskt bra & besegrade Youzhny för att sedan förlora mot Cillic. Förra veckan åkte han ut mot en enormt formsvag Jaziri i tre set. Det är verkligen ingen skräll, då Mayer är under en fas där formen successivt kommer, bara han får några matcher på benen.

Med detta sagt, så är det nog för tidigt att en formsvag Mayer skall besegra Klizan som är i sitt livsform. Jag ser det verkligen inte framför mig & kommer Klizan upp i normalnivå kommer han gå segrandes ur striden.

Jag spelar Klizan som matchvinnare till @1,5 på bet365 (7/10 units).



EDITERAD 2015-04-27 21.04:33

EDITERAD 2015-04-27 21.05:49

This is the stats tab
This is the post tip