Speltips

Speltips Rotherham–Reading

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-28 20:45 Spela här

Speltips Rotherham–Reading
Land: England Liga: Championship
Odds: 1.95 Speltips: 1
2015-04-28 20:45 Rotherham–Reading 1 1.95 RalleArvid

Efter fina scener igår i Bournemouth (Harry Redknapp tar väl över nu?) tror jag det är dags för nya jubelscener under tisdagskvällen när vi rör oss i den andra delen av Championshiptabellen.

Rotherham som blivit av med tre poäng efter förbundsbeslut har nu ändå chansen att säkra nästa års kontrakt om man vinner mot ett Reading som redan tagit semester.

Millwall lyckades slarva bort en tvåmålsledning på hemmaplan senast och på så sätt har nu Rotherham allt i egna händer. Man har kryssat i två raka, tuffa, matcher och har nu chansen att slå den sista spiken i kistan för laget söder om floden, en chans som jag 1. tror man på sportsliga grunder har väldigt goda möjligheter att ta och 2. som jag inte tror Reading har speciellt mycket emot att ge bort. Dels har Reading som sagt redan gått på semester sedan deras kontrakt blev klart. Laget har förlorat tre raka matcher, har inte vunnit på åtta matcher i ligan och lyckades senast inte ens besegra tokjumbon Blackpool och behövde dessutom hjälp av ett självmål för att greja en poäng.

Efter fyra raka förluster för en månad sedan var det många som hade räknat ut Rotherham men laget har fått en gratischans tack vare att Millwall är än mer miserabla och tack vare en direkt avgörande 1-0seger hemma mot Brighton i början av månaden. Sedan dess repade man alltså mod och plockade poäng mot både Norwich och Fulham.

Reading saknar förutom allt vad motivation heter också en hel del klass i och med att lagets två namnkunnigas spelare Pavel Pogrebnyak och Anton Ferdinand båda missar matchen.

Danny Ward är enda problemet för hemmalaget men bör kunna spela och i övrigt har Steve Evans inga orosmoln över sin laguttagningshimmel. Han behöver heller inte oroa sig för motivationen hos sina spelare. Rotherham har tagit sig upp från allt för många gravar för att man inte definitivt ska gräva sig ur den sista nu inför hemmapubliken.

Ettan lär sjunka under dagen men spelas i skrivande stund till 1.95 hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 27 April, 2015, 22:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Springbay - 2015-04-28 18:33:22

I skrivandes stund 2.00 bet365