Omgång 5 är vi inne i nu i Norge och tror jag funnit ett bra spel. Men först förra veckans rekar 2 av 3 satt rosenborg och vålerenga lyckades med uppdraget och tog hem 3 poäng förra omgångens miss odd som slutar helt att spela efter 2-0 som det stod efter första halvlek och då kändes det som reken skulle sitta med hcp spelet på dom men man går ut i andra och gör en av sina sämre halvlekar för säsongen enligt mig men måste ändå säga att mjondalen gör nog sin bästa halvlek man vågade lira fotboll och lita på sitt spel men odd vek verkligen ner sig enligt mig nu inte mer om det utan över till nästa spel.

Spelet som spelas i afton är mellan lagen Molde och Strömsgodset där jag tycker att oddset på X2 till hela 3 gånger pengarna är ruskigt intressant enligt mig kan inte förstå oddset i denna match tycker lagen är rätt så jämna ändå.

Molde har sina följande matcher sett ut som följande
Molde-Odd 1-2 27-9 i avslut 10-5 på mål 58-42 i bollinnehav
Bodö-Molde 1-3 12-12 i avslut 7-7 på mål 45-55 i bollinnehav
Molde-Aalesund 5-1 24-8 avslut 12-4 på mål 62-38 bollinnehav
Haugesund-Molde 0-0 5-8 avslut 0-3 på mål 38-62 bollinnehav

Har haft mycket avslut i sina båda hemmamatcher som vi ser och haft mycket bollinnehav men man ska tänka på en sak dom fyra lagen Molde har mött är väll direkt inga lag som gillar att ha mycket boll odd lever på sin defensiv känns det som och kontra bra effektivt bodö och Aalesund satsar med på kontringar mot dom "bättre lagen" Och Haugesund är även detta ett kontringslag.
Så man har ju inte mött något lag som ställt upp att spela boll mot dom direkt. dessa fyra matcher har gett laget en Fjärde plats i ligan.

Jag kunde tyvärr inte få fram någon info om skador i hemmalaget i afton men borta laget har vaagan moen borta men verkar inte vara något större tapp för laget.

Bortalagets Strömsgodset fyra inledande har sett ut som så:
Vålerenga-Godset 3-1 10-12 avslut 5-1 på mål 47-53 bollinnehav
Godset-Mjondalen 1-1 21-7 avslut 6-2 på mål 61-39 bollinnehav
Rosenborg-Godset 1-1 12-6 avslut 6-3 på mål 49-51 bollinnehav
Godset-Sandefjord 3-2 24-11 avslut 9-4 på mål 61-39 bollinnehav

Som vi ser gillar Godset att ha mycket boll man är ett spelande lag precis som dagens motstånd molde och senast man mötte ett spelande lag slutade det 1-1 mot rosenborg borta tror det kan bli något liknande idag. Båda hemmamatcherna man har lirat så borde man ha vunnit med mer enligt mig. Borta matchen mot vålerenga skjuter man alldeles för dåligt och missar målet. målet i den matchen var ett självmål dessutom. efter den taskiga premiären har man spelat upp sig och hittat ett spel och får vi då 3 gånger på X2 så får det mig att höja på ögonbrynen. dessa resultat gör så att Godset ligger på en 10:onde plats i tabellen.

Fjolårets möten slutade
Molde-Godset 2-2 16-10 avslut 4-5 på mål 55-45 bollinnehav
Godset-Molde 2-0 20-15 avslut 9-3 på mål 53-47 bollinnehav

Jämna matcher som vi ser alla målskyttar är kvar dessutom i lagen som gjorde målen ifjol. Elyounoussi gjorde båda i 2-2 matchen och det gjorde även Kovacs i det mötet hans andra kom dock på övertid
Hemma mötet för godset gjorde Storflor båda kassarna.
Molde vann ju ligan ifjol och godset kom fyra. Molde hade under året bara 3 förluster och 5 oavgjorda och jag tror att det bara var Godset och Haugesund som lyckades med bedriften att ta poäng i båda mötena mot mästarlaget. Hemma hade dom en imponerande svit med 12-2-1 visst rosenborg hade nästan lika imponerande svit med 12-1-2 Moldes enda förlust hemma ifjol kom mot förra omgångens motstånd Haugesund. Och dom lyckades kriga till sig ett 0-0 resultat jag tror även godset tar minst en poäng ikväll i detta mötet lagen emellan.
och lirar alltså X2 till 3 gånger pengarna 2/5 units är ju ändå inte ett hundra procentigt spel men definitivt spelvärdigt därför håller jag ner det lite och spelar 2/5 units.

Lycka till vid rygg kämpa godset. kan finnas endel stav fel skrev det från mobilen utav bara farten. fick gnugga ögonen några gånger då jag tycker detta är ett märkligt odds.
over and out

This is the stats tab
This is the post tip