Villarreal har ett stadigt grepp om 6:e platsen som innebär Kval till EL. Sex poäng ner till Malaga som har en tuff match ikväll borta mot Celta där man troligtvis inte åker hem med tre poäng. Med fem omgångar kvar har jag svårt att se att Malaga ska gå om Villarreal. Samtidigt som Gula U-båten har ingen chans alls på 5:e platsen. Med andra ord, inte mycket att spela för.

Och formen är allt annat än bra. Nio raka utan vinst, där senaste fyra matcher inte imponerar ett dugg.
0-0 borta mot Sociedad.
0-0 hemma mot Cordoba.
1-1 borta mot Getafe.
0-3 hemma mot Espanyol.

Offensiven har varit allt annat än bra, och med skadeläget för tillfället kan det bara inte bli bättre.

Mittbacken Musacchio(14 matcher), saknas sedan tidigare. Likaså mittfältaren Soriano(21 matcher).
Nya på skadelistan är i princip hela lagets offensiv.
Vietto(29 matcher, 12 mål), Giovani dos Santos(24 matcher, 1 mål), Uche(23 matcher, 6 mål), Denis Cheryshev(26 matcher, 4 mål). Inte nog med det så är även mittfältaren Jonathan dos Santos avstängd(26 matcher, 2 mål). Tunga avbräck i ett lag som redan befinner sig i en katastrofal period.

Atletico Madrid återhämtade sig snabbt efter CL-förlusten mot Real Madrid, med att vinna med klara 3-0 över Elche. Har Valencia fyra poäng bakom och behöver vinna här för att ha ett klart övertag inför slutspurten gällande 3:e platsen i La Liga, som man går för denna säsong.

Skadeläget ser ljust ut och Simeone kan ställa upp med bästa möjliga manskap.

Skadeläge, form och motivation och sist men inte minst, ett bättre lag i grunden. Allt talar för Atletico Madrid i denna match. Och när vi då får 2,20 då är det bara att smälla till! Jag skulle själv inte ha lagt ett odds på över två gånger degen på Atletico här, så vi får helt enkelt tacka bolagen denna gång.

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip