Speltips

Speltips Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-04-30 01:30 Spela här

Speltips Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.645 Speltips: Bolts Ö 2.5 mål
2015-04-30 01:30 Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings Bolts Ö 2.5 mål 1.645 hockeystick

Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings

Game 7! Vilken härlig matchserie vi fått mellan dessa lag. Detroit Red Wings som gjort det så fantastisk bra under hela den här serien där man bland annat slagit Tampa Bay 2/2 gånger inne i Amalie Arena där Tampa är ligans bästa lag hade chansen att avgöra inne i Joe Louis, men tog den inte. Man blev istället överkörda med 5-2 och efter att Tyler Johnson haft show och stått för ett hattrick. Nu har momentet skiftat över till Tampa Bay som jag har enormt svårt att se förlora 3 raka hemmamatcher oavsett motstånd och Detroit har verkligen ställt till det för sig själva.

Goalies: Mrazek (confirmed) vs Bishop (confirmed)

Ja, förutom att man spelar på bortais i natt så har Wings åkt på två enormt stora smällar som jag tror kommer bli oerhört avgörande i natt. Wings har nämligen åkt på stora backbeskymmer då lagets bästa back, Niklas Kronwall stängs av pga av en oschysst tackling i Game 6. En tackling som inte dömdes som ful under matchen men har i efterhand granskats och bedömts som olaglig. Om inte det vore ett tillräckligt stort avbräck har dessutom lagets bästa PP back i Marek Zidlicky bekräftats missa nattens match pga en hjärnskakning som han ådrog sig i Game 6. Detta kommer påverka Wings enormt negativt pga:

1. Niklas Kronwall spelar mest i laget vilket kommer göra att man måste fördela istiden helt annorlunda i nattens match.

2. Marek Zidlicky är laget bästa spelare från blålinjen i PP vilket gör att man kommer tappa en enormt viktig kugge i PP.

3. Man måste skapa nya backpar vilket bör vara positivt för Stamkos/Johnson som ser ut som följer:

Ericsson-Marchenko
DeKeyser-Quincey
Smith-Kindl

Nä. Ska jag vara helt ärligt får Tampa Bay inte bättre läge än såhär att ro hem denna matchserie vilket jag tror man gör. Med den tunna backuppsättningen som Wings ställer fram i natt ser jag Tampa ha enormt goda chanser att hitta in minst 3 gånger bakom Mrazek. Nattens spel blir alltså

Tampa Bay Lightning Ö 2.5 mål @ 1.645 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 29 April, 2015, 18:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!