Halloj

Senaste reken, i förrgår, satt då Royals kunde besegra Indians med 6-2 till 2.30.

Inatt tänkte jag spela ungefär samma spel igen. Royals har vunnit 2 av den här 3-matchserien. 6-2 som sagt och igår 11-5. Jag tycker Royals har bra chans att vinna även denna match.

Startande för Royals är Yordano Ventura. Har startat säsongen bra, förutom hans hetleverade humör som fått honom utkastad från flera matcher. 4 starter i år, 2-1 W L och ERA 4.09. Har ett ERA på 1.57 i 5 möten med Indians, 2 vinster 0 förluster med ERA 0.59 på två starter på Indians hemmaplan.

Startande för Indians är Danny Salazar. Gjorde en skakig springtraining som gjorde att han fick starta i Triple A den här säsongen. Blev uppkallad, var bra mot Twins och i nästa match var han riktigt bra emot Detroit Tigers. Den här säsongen, 2 matcher startade, 2 vinster, ERA 2.08. Förra året mot Royals vann han 2 och förlorade 2, ERA 5.14. De två förlusterna kom på hemmaplan.

I övrigt är det ungefär samma som i reken på Royals i förrgår, Royals har nu 3 vinster på sina 5 senaste matcher, Indians har 1 på sina 5 senaste. Royals ligger på 5:e plats i stulna baser, Indians nu på en 2:a plats i att ha fått stulna baser emot sig. Royals har gjort 106 runs och släppt 66. Indians har gjort 71 runs och släppt 88. Indians slagmän har kommit igång bättre, men laget har ändå fått stryk. Indians bullpen har inte varit så bra.

Salazar har inte så bra stats mot Indians. Royals har varit bra de senaste matcherna, Indians bullpen har inte varit bra, så spelar Salazar bra och Royals kan få honom att kasta många kast så är det bra för spelet. Ventura har varit bra mot Indians. Orosmoment: Salazar, han har varit riktigt bra. Jag tror däremot att Royals kan komma åt honom och Indians skakiga försvar. Venturas humör, om han inte blir utkastad för något dumt. har han en bra chans att göra en bra match.

Jag spelade tidigare Royals rak, jag tror däremot att Royals vinner med minst 2 runs. Mitt spel blir Kansas City Royals -1.5. 4/10 Units till 2.70. Rygga på egen risk och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip