Speltips

Speltips GIF Sundsvall - Elfsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-03 17:00 Spela här

Speltips GIF Sundsvall - Elfsborg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.95 Speltips: 2
2015-05-03 17:00 GIF Sundsvall - Elfsborg 2 1.95 Polsater

Raka tvåan på Elfsborg plockar jag redan nu (onsdag) till 1.95.

Uppdaterat: Hoppas ni var några som var på hugget och spelade Elfsborg i veckan, i skrivande stund finns Elfsborg till runt 1.75 hos de flesta bolag. Skulle kanske inte vara lika sugen att spela till det oddset, men jag tror trots allt Elfsborg vinner.

Giffarna har haft en del skadebekymmer och spelade borta mot Helsingborg nere i Skåne på torsdagskvällen medan Elfsborg mötte Kalmar i onsdags. Så boråsarna har fått en extra vilodag. Har dessutom ett bra skadeläge då det enbart är Bajrami och Jon Jönsson som saknas (men de har varit borta en tid, så inget som påverkar)

Sundsvall däremot har haft det värre på skadefronten. Ljusnat en del visserligen, men Simon Helg missar definitivt, troligen även Sliper.

Visst, Elfsborg är ett annat lag hemma än borta, men nu är det konstgräs och inte naturgräs. Giffarna har väl startat okej, men det skiljer en klass mellan lagen och jag är imponerad av Elfsborg så här långt. Nu var Sundsvall visserligen väldigt bra mot Helsingborg i torsdags, men likt förbaskat blev det en ny hedersam förlust, precis som det blev hemma mot Djurgården i omgången innan. Tungt tungt och lite typiskt nykomlingar att vara med i matcherna utan att få med sig något därifrån.

Tycker boråsarna har bra segerchans här. Jag saknar visserligen den där toppanfallaren hos laget för att man ska utmana om guldet på riktigt allvar, men slår man ihop hoten från alla tekniska mittfältare man har så bör man klara av att vinna det här till slut.

@nokkan21
EDITERAD 2015-05-02 17.46:31

Polsater - 02 Maj, 2015, 17:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jonasA - 2015-05-03 10:37:40

obs matchen börjar 15 :)