Speltips

Speltips Empoli - Napoli

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-30 20:45 Spela här

Speltips Empoli - Napoli
Land: italien Liga: serie a
Odds: 2.37 Speltips: Napoli -1 Hörnor
2015-04-30 20:45 Empoli - Napoli Napoli -1 Hörnor 2.37 ItalyExpert

God förmiddag! Gårdagens rek gick som den gick. Lazio gjorde 3 mål på ynka 6 minuter och därefter gav Parma upp och försökte inte ens med att flytta fram laget för att vaska fram chanser--hörnor. Man spelade av matchen kort och gott. Nog om det.

Idag kommer jag med ett ännu intressant spel i form av Napoli -1 hörnor borta mot ett Empoli som är ett av de mer välspelande lagen inom den Italienska toppfotbollen trots sin låga tabellplacering. För att dra en kontrast är dem som en motsvarighet till Rayo Vallecano. Ytor kommer att finnas, det gäller bara att få lite avslut på mål som borta laget kommer med all säkerhet att göra.


Igår spelades det matcher som Napoli hoppades på att det skulle gå deras väg med att Roma/Lazio skulle tappa poäng men så blev ej fallet och bägge lagen inkasserade en trepoängare. Ikväll måste man verkligen ta på sig hårdhandskarna och få med sig alla tre poängen hem till Neapel och det har man en bra chans till med tanke på form och skadeläge.
Empoli kommer till matchen med en intakt trupp och en hyfsad form. Man är det laget som spelar sin fotboll oavsett motståndare i ligan och än så länge har man lyckats rätt så bra med ett nytt kontrakt säkrat till 95% om man frågar mig då Cagliari/Cesena måste få med sig ett par mirakel för att stanna kvar.

Napoli är ett typiskt hörnlag då man spelar mycket via sina skickliga kantspelare men man får inte glömma att Higuain tar även han många avslut som resulterar i många hörnor som vi inte minst såg senast mot hemma Sampdoria där man var piskade att vinna för att hålla CL drömmen vid liv och man gjorde det tillslut efter att man skapade 5 hörnor mot noll efter ynka 25-30 minuter om jag inte missminner mig.

Båda lagen är i stort sett skadefria. Inga startspelare saknas. Jag förväntar mig en frejdig match där båda lagen kan mycket väl varsitt mål och mer därtill. Kvaliteten som Napoli visat upp genomgående i de senaste veckorna lockar mig att spela på detta hyperintressanta hörnspel där jag förväntar mig att Empolis duktiga målvakt Sepe kommer att stå för många svettiga räddningar som resulterar för flera hörnor för bortalaget.

Känslan är att Empoli är nöjda med en poäng då dem är det laget som har kryssat mest i ligan medan Napoli måste vinna för att fortsätta utmana Rom lagen om en CL plats. Matchbilden kommer nog med all säkerhet att vara i Napolis favör och hörnorna kommer att trilla in.

Lycka till vid rygg.


Huvudspel: Napoli -1 Hörnor @2.37

Som tidigare skrivet är Empoli det laget som har kryssat mest i ligan och känslan är att man även gör det ikväll.

X @3.75 är taget.


EDITERAD 2015-04-30 11.48:11

ItalyExpert - 30 April, 2015, 11:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!