Speltips

Speltips Home Goals vs Away Goals

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-05-01 01:30 Spela här

Speltips Home Goals vs Away Goals
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 2.11 Speltips: Home Goals Hcp -1,5
2015-05-01 01:30 Home Goals vs Away Goals Home Goals Hcp -1,5 2.11 hockeystick

Idag är det Valborg och gud så trevligt med hockey efter krogen för er som inte hade andra ställen att vara på? Och vad passar inte bättre än att andra omgången av Stanley Cup-slutspelet börjar?

Ikväll går NY Rangers, Washington Capitals, Anaheim Ducks och Calgary Flames in i omgång 2 och jag tror hemmalagen har mycket goda chanser att ta sin första ledning i serien.

NY Rangers - Washington Capitals

Goalies: Lundqvist (probabel) vs Hotlby (probable)

NY Rangers som slog ut Pittsburgh Penguins, precis som väntat med klara 4-1 ställs nu mot ett tuffare motstånd i ett Washington Capitals. Detta Capitals klarade pressen mot NY Islanders i en jämn och välspelad matchserie efter att man avgjorde i Game 7 där man vann med 2-1. Ikväll gästar laget Madison Square Garden och jag tror det blir en oerhört tufft uppgift för Capitals som har fått vila betydligt mindre dagar än Rangers som inte spelat på över 1 vecka. Lagert har under den här tiden kunna arbetat på viktiga delar som inte fungerade speciellt bra mot Penguins då speciellt Powerplay är något jag tror Rangers arbetat mycket med. Kevin Klein var tillbaka i träning igår, men oklart om han spelar nattens match. Annars ser skadeläget väldigt bra ut i Rangers som jag tror bli för tunga för Capitals i denna matchserie. Tror Rangers sätter tempot direkt i MSG helt utvilade mot Capitals som kommer ifrån en tuff matchserie mot Islanders. Tänker mig 4-1/4-2 här.

Anaheim Ducks - Calgary Flames

Goalies: Andersen (probable) vs Hiller (probable)

Anaheim Ducks gjorde processen kort med Winnipeg Jets när man svepte de i första omgången med 4-0. Dock speglade siffrorna inte riktigt matcherna då Jets hade ledningar i 3/4 matcher, men som så många gånger förut gav ”The Comeback Ducks” aldrig upp och det fick man utdelning av. Tror årets upplaga av Anaheim Ducks verkligen kan få till det då man leds i vanlig ordning av Getzlaf och Perry, men man har även ett par fantastiska slutspelsspelare som Kesler och kanske inte minst Silvferberg? Calgary skrällde och slog ut Vancouver Canucks helt rättvist efter att varit det bättre laget över 6 matcher. Flames visar återigen att man inte kommer ge sig lätt då man är sådana enorma krigare som man visat hela säsongen. Dock kvarstår faktum med att Flames inte slagit Ducks inne i Honda Center på 10 år. En fakta som jag inte kan gå emot. Tror Ducks löse vinst här igen. 3-2 Ankorna säger jag.

Med detta kommer jag vända mig mot hemmalagen då jag tror de har bra chans att vinna mot bortalagen med minst 2 mål. Nattens spel blir alltså:

Home Goals Hcp -1,5 @ 2.11 med 3/6 units hos Pinnacle Sports
(Hittas under Grand Salami för de flesta bolag)

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 30 April, 2015, 12:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!