Speltips

Speltips Almagro - Gasquet

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-05-01 15:00 Spela här

Speltips Almagro - Gasquet
Land: Portugal Liga: ATP Estoril
Odds: 1,73 Speltips: Almagro
2015-05-01 15:00 Almagro - Gasquet Almagro 1,73 Tennistipset

Gasquet är tillbaka efter att ha ådragit sig en ryggskada i Dubai. Hitintills har han gjort det stabilt & vunnit mot både Matosevic samt De Schepper. Det går dock inte att sticka under stolen med att lottningen varit extremt behaglig. Han har verkligen inte suttits på något speciellt prov. Nu står dock Almagro på andra sidan nätet, som börjar spela allt bättre & är en av de bästa grusspelarna på touren.

Under Gasquets två inledande matcher så ser man tydligt att mycket går att förbättra. Två vinster är alltid två vinster, men i spelet finns det mer att önska. Hans forehand är fortfarande extremt ineffektiv & han använder endast det slaget för att få över bollen i spel. Fotarbetet är heller inte hundraprocent återställt & i denna matchen kommer vi garanterat att se långa bolldueller & då gäller det att hans fotarbete är on top.

Almagro inledde turneringen med att besegra Robert för att sedan slå ut Leonardo Mayer i två raka. Spanjoren har verkligen fått upp ångan & har en knapp fördel i h2h mot fransmannen. Är det någon gång han har en extra stor chans att vinna så är det just nu.

En kombination av att Gasquet har varit borta från tennisen ett tag & där han är ringrostig samt att Almagro successivt spelar en allt bättre så finner jag spelvärdet på spanjoren. Almagro som matchvinnare spelas med 5/10 units på Ladbrokes till @1,73.

EDITERAD 2015-04-30 13.57:59

Tennistipset - 30 April, 2015, 13:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!