Speltips Almagro - Gasquet

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-05-01 15:00
Land: Portugal
Liga: ATP Estoril
Odds: 1,73
Speltips: Almagro
Spela på Speltips Almagro - Gasquet
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Almagro
Gasquet är tillbaka efter att ha ådragit sig en ryggskada i Dubai. Hitintills har han gjort det stabilt & vunnit mot både Matosevic samt De Schepper. Det går dock inte att sticka under stolen med att lottningen varit extremt behaglig. Han har verkligen inte suttits på något speciellt prov. Nu står dock Almagro på andra sidan nätet, som börjar spela allt bättre & är en av de bästa grusspelarna på touren.

Under Gasquets två inledande matcher så ser man tydligt att mycket går att förbättra. Två vinster är alltid två vinster, men i spelet finns det mer att önska. Hans forehand är fortfarande extremt ineffektiv & han använder endast det slaget för att få över bollen i spel. Fotarbetet är heller inte hundraprocent återställt & i denna matchen kommer vi garanterat att se långa bolldueller & då gäller det att hans fotarbete är on top.

Almagro inledde turneringen med att besegra Robert för att sedan slå ut Leonardo Mayer i två raka. Spanjoren har verkligen fått upp ångan & har en knapp fördel i h2h mot fransmannen. Är det någon gång han har en extra stor chans att vinna så är det just nu.

En kombination av att Gasquet har varit borta från tennisen ett tag & där han är ringrostig samt att Almagro successivt spelar en allt bättre så finner jag spelvärdet på spanjoren. Almagro som matchvinnare spelas med 5/10 units på Ladbrokes till @1,73.

EDITERAD 2015-04-30 13.57:59
Spela på Almagro - Gasquet hos Ladbrokes
Tennistipset - 30 April 2015 - 13:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: