Speltips

Speltips Istra - Slaven Belupo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-04-30 18:00 Spela här

Speltips Istra - Slaven Belupo
Land: Kroatien Liga: 1.HNL
Odds: 2.00 Speltips: Istra Över 1.5
2015-04-30 18:00 Istra - Slaven Belupo Istra Över 1.5 2.00 master

Säsongens viktigaste match för Istra. Ligger inte jättebra till i tabellen när det återstår sex matcher i ligaspelet. Har dock kommit igång på sistone och spelat bra fotboll enligt kommentarer. Bortsett från det usla bortaspelet då. Förutom storförluster borta mot båda giganterna Rijeka och Dinamo Zagreb, har man visat upp ett fantastiskt spel på sistone, inte minst på hemmaplan där man plockat massvis med poäng.

Senaste fyra hemmamatcher:
1-0 Osijek
2-1 NK Zagreb
3-2 Hajduk Split
1-1 RNK Split

Oerhört bra resultat mot bra lag, inte minst mot topplaget Hajduk - som dagens motståndare Belupo förlorade senast mot med 0-2 på sin egen hemmaplan.

Istra saknar högerbacken Pavlovic. Avbräck. Sena tester kommer avgöra om mittfältaren Jo spelar idag.

Belupo ligger en aning bättre till i tabellen än Istra, men det tack vare sitt starka hemmaplan. Annars är man i särklass det sämsta bortalaget i ligan. 1-3-11 statistik. Borta vinsten kom mot Osijek som ligger delad sist i tabellen.
Man befinner sig på säker mark efter några bra prestationer, men det kom en smäll senast mot Hajduk på hemmaplan där man som sagt förlorade med 0-2.
Laget tampas med skador och har flera frågetecken. Ozobic och Brlek spelade inte sist. Gregurina utgick skadad tidigt in på matchen. Nyckelspelare.
Tränaren har jagat seger i senaste matcherna och det är väl nyckeln här också för att sluta så högt upp som möjligt. Förhoppningsvis får vi se ett Belupo som går framåt. Dock är det usla bortaspelet något som spökar och Istra som har stor fördel av hemmaplan och som kommer till matchen i gott slag, tror jag kommer dra nytta av det.

Mitt spel: Istra Över 1.5 mål @ 2.00
Sidospel: Istra+BLGM @ 4.33

Lycka till vid rygg!

master - 30 April, 2015, 15:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!