Speltips Bodö/Glimt-Haugesund

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-05-01 18:00
Land: Norge
Liga: Tippeligan
Odds: 2,28
Tips: DNB 2
Sitter nu i bussen på vägen hem och tänkte knåpa ihop någon form av rek i matchen mellan Bodö och Haugesund där jag gillar oddset på dnb på Haugesund till 2,28. Gårdagens rek gick ju tyvärr inte in då Molde vann med 3-1 men hade en vän till mig där som såg mötet och tyckte att det var jämnare än så och att Godset mycket väl hade kunnat fått en poäng med sig hem dock att hemmalaget Molde hade mycket boll men nu över till dagens tips.

Bodö tog sin första poäng i sin senaste match där man spelade 2-2 mot Sarpsborg 08. Men innan denna matchen så löd resultaten

Sandefjord-Bodö 3-1
Bodö-Molde 1-3
Bodö-Odd 2-4

Man mötte nykomligen Sandefjord i första omgången och förlorade lite överraskande tyckte jag på för hand då jag trodde man skulle kunna ta en poäng men så blev icke fallet i denna matchen. Sen har man två förluster mot två lag som ska liga topp 5 i år enligt mig så dessa är väll inga direkta överraskningar att man förlorade mot men man stod upp bra mot Odd som man sedan förde med sig i senaste borta matchen och fick ju då med sig 1 poäng säsongens första. Så man kommer ju säkert fortsätta att jobba på det.

Bortalaget har inlett säsongen med 2 poäng på dessa fyra matcher
Stabaek-Haugesund 1-1
Haugesund-Rosenborg 0-6
Vålerenga-Rosenborg 2-0
Haugesund-Molde 0-0

Premiären var man värda alla tre poängen missade bland annat straff sent i matchen. De övriga tre trodde jag på tre förluster men trodde inte man skulle förlora med 6-0 mot Rosenborg det var ju verkligen ett bottennapp att förlora med så stora siffror så man gnetade på försvarspelet på träningen för att ta ann Vålerenga och man lyckades ju hålla ner siffrorna till 2-0 och nu senast Lyckades man ta poäng mot Molde hemma efter att molde fått ägt mycket boll men Haugesund gjorde det bra och släppt knappt någon målchans för Molde i den matchen. Inför dagens match så tror jag man har en riktigt bra chans till alla tre pinnar eftersom att nu möter man på pappret ett enklare lag än de tre senaste matcherna där man bara har fått ägnat sig åt defensiven som fallerade totalt mot Rosenborg.

Man har ju ingen bra statistik direkt på denna plan på dom fem senaste har man förlorat 4 matcher och 1 oavgjord och ingen vinst. Men tror den kan komma här idag för man spelade en träningsmatch i Mars och lyckades vinna med klara 3-0 visserligen hemma då men tror att Haugesund tar minst en poäng här och därför spelar jag spelet DNB på 2:an i detta möte till 2,28

Inte fått fram info om skador i lagen i nu läget dock

Kan även tipsa er om DNB på 2:an på både Stabaek och Viking på tok för högt och känns som det bättre lagen

Blev fel vid utläggningen skulle vart igår den 30/4 därför editeras den nu

Lycka till vänner vid rygg ciaoEDITERAD 2015-05-01 00.47:20

EDITERAD 2015-05-01 00.50:13
Spela på Bodö/Glimt-Haugesund hos Unibet
Spela nu
rekarconny - 1 Maj 2015 - 00:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: