Andra omgången av ATP Estoril står på schemat & vi har en extremt intressant match att se fram emot. Rui Machado, inte så bekant i mångas ögon, men besitter en enorm talang.

Machado har under året spelat, hör och häpna, 43 matcher. Av dessa 43 matcher har han vunnit 37. Att de flesta matcherna har varit på ITF-touren är en sak, men snacka om att ha kontinuitet i sitt arbete. Han har 18-2 i matchfacit på gruset. Han besegrade grusspecialisten Joao Sousa (rankad 57) i den första omgången i två raka set. Nu ställs han emot kroaten & supertalangen Borna Coric, som föredrar att spela på HC alla dagar i veckan.

Coric har presterat stabilt i år. På gruset har han två vinster samt två förluster. Coric gör sällan få misstag & har ett väldigt bra fotarbete. På gruset så är dock fotarbetet ännu viktigare & där finns det fortfarande mer att önska av kroaten. Av Coric 24 matcher detta året så har han klarat av linan - 4,5 vid endast 5 tillfällen.

Machado har ett enormt självförtroende stormandes till denna match & därav liras Machado + 4,5 gem till 1,8 på bet365 med 6/10 units.




EDITERAD 2015-04-30 16.28:30

This is the stats tab
This is the post tip