Speltips

Speltips Adelaide - Brisbane

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-01 11:30 Spela här

Speltips Adelaide - Brisbane
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.50 Speltips: Adelaide+BLGM
2015-05-01 11:30 Adelaide - Brisbane Adelaide+BLGM 3.50 master

Slutspelsdags i Aussie! Vi börjar med ett hett möte mellan Adelaide-Brisbane. Jag tror Adelaide vinner den här matchen, dels för att man är ett bättre lag denna säsong, och dels för att man har hemmaplan. Ännu en grej som talar för Adelaide är skadeläget, där Brisbane saknar fyra nyckelspelare.

Adelaide slutade på en stabil 3:e plats, mest tack vare ett fantastiskt hemmaspel. På bortaplan har man dock blandat och gett. Bättre resultatrad på bortaplan hade lett till en 1:a plats, inget snack om saken att man tappat alldeles för många poäng på bortaplan.

Adelaide har blandat och gett på sistone, det på grund av att man tampats med tunga avbräck under senaste månaderna. Men senast visade man verkligen vad man är kapabla till. Total dominans och vinst med 4-1 över City efter 3-0 tidigt i första halvlek. Det utan bland andra Carrusca, Jeggo, Isaias och Boogaard, som troligtvis går rakt in i startelvan här! På tal om styrka! Detta lag har med andra ord en väldigt hög högstanivå. Och om dom spelar minst lika bra som i matchen mot Melbourne City vinner man det här enkelt.

Orosmomentet då? Adelaide har förlorat tre hemmamatcher denna säsong. Två av dem har kommit mot just Brisbane. 0-1 och 2-3. Överraskande nog. 2-3 var mer jämn än väntat, men 0-1-förlusten var mycket oförtjänt då Adelaide var betydligt bättre. Men jag tror inte det spelar större roll här när det är en så pass viktig match. Det är allt eller inget och när båda dessa lag spelar med lika motivation så avgör klass och den har Adelaide!

Brisbane har väl spelat helt ok på sistone. Hade tur att Glory inte fick spela slutspel, fick därmed sista platsen. Ingen enkel uppgift, speciellt inte med tanke på att det är bortaplan mot ett riktigt vasst Adelaide.

Alla i offensiven är tillgängliga förutom Henrique som har saknats en längre period. Där besitter man faktiskt intressanta spelare, Broich, Kalujderovic etc.
Defensiven är dock allt annat än stabil. Inte nog med det. Man saknar fyra nyckelspelare som tillhör defensiven. Målvakten Theo är borta från spel. Likaså ordinarie backarna Stefanutto, de Vere och North. Det är blytunga avbräck! Som man inte har råd med när man ska spela en sådan här tuff bortamatch.

Raka ettan på Adelaide är tänkbar, men jag vill trots allt inte ha ett så lågt odds på ett lag i ett slutspel. Istället väljer jag att lira Adelaide att vinna och att båda lagen gör mål i matchen. Ett tidigt mål och vi har en helt öppen tillställning, och jag tror man kan vänta sig ett relativt tidigt mål med tanke på att jag tror vi kommer få se ett oerhört taggat Adelaide som senast mot City.
Defensiva avbräcken i Brisbane är alldeles för tunga för att Brisbane ska kunna hålla emot - därmed är det högst troligt att hemmalaget mäktar med minst två mål i offensiv väg.
Brisbane har trots allt gjort det bra mot Adelaide och faktiskt gjort fyra mål på senaste två bortamatcher mot Adelaide. Utan högerbacken Marrone för Adelaide och inte ett jättestabilt försvar, vilket även senaste resultaten visar, tror jag definitivt Brisbane kan sätta dit en balja på 90 minuter. Det med tanke på att man kommer inte att ge sig, men samtidigt så bör Adelaide vinna trots allt pga flera faktorer och då hittar jag helt klart spelvärde i mitt spel.

Mitt spel: Adelaide+BLGM @ 3.50

Sidospel:
Adelaide FT9 @ 3.40

master - 30 April, 2015, 21:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
presidenten - 2015-05-01 11:26:29

Vad tror du om adelaide -1

Stockholm - 2015-05-01 05:35:30

Vrf får inte Perth spela slutspel??