Speltips

Speltips Monza - Bassano

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-01 15:00 Spela här

Speltips Monza - Bassano
Land: Italien Liga: Lega Pro - Group A
Odds: 2.10 Speltips: Bassano Ö1.5
2015-05-01 15:00 Monza - Bassano Bassano Ö1.5 2.10 ItalyExpert

God förmiddag.

Detta är ett spel från ett av Italiens lägre divisioner. Närmare sagt Lega pro - Group A som man kan jämföra med Sveriges Divison 1 även om nivån är inte alls densamma.

Bassano tillika ligaettan som marscherar mot högre höjder ställs mot ett Monza som är i behov av poäng då man för tillfället befinner sig under strecket som leder till nedflyttning(play-off). Man har 3 poäng upp till säker mark och med två matcher kvar av säsongen så måste man verkligen få med sig alla tre poängen och där uppstår ett problem.
Man ställs mot ett Bassano som är ligans bästa bortalag med ett facit på 10-5-3 och man har på dem 5 senaste matcherna tagit full pott i varenda.
Borta laget står parkerat på första plats i tabellen med 70 poäng och ynka två poäng tillgodo ner till tvåan samt tre poäng ner till trean.
Vid seger kan man säkra titeln framför sina fans på hemmaplan och fira avancemanget till Serie B. Notera att det kan även ske idag om resultaten för de andra topplagen går åt skogen. Men spekulationer håller vi åt sidan.

Men nu är det inte snack om någon seger utan huvudspelet som står i fokus är "Bassano Ö1.5".
Det ska man med enkelhet klara med tanke på form och skadeläge och ytterligare en faktor.
Man saknar endast en spelare och det är universella backen Bizzotto medan Monza har luckor i backlinjen samt på bänken vilket tär på den tunna truppen som de redan har och som har gjort att ett par juniorer får sitta på bänken och det finns chans att en börjar ifrån start. Tufft läge för Monza att försöka parera den anstormning som Bassano är duktiga på.

Den ytterligare faktorn jag nämnde innan är att Bassano har en mycket vass trio som tillsammans har gjort 31 mål av lagets 54.
Jag talar om Pietribiasi, Nole & Iocolano som alla är i speldugligt skick och det bådar inte gott för Monzas målvakt som kommer få en svettig eftermiddag högst troligt.

En Bassano seger ligger närmast till hands men oddset(1.72) för det är osmakligt som ni kan titta upp och därav detta spel som kommer till det fina oddset @2.10.

Senast lagen möttes på Monzas hemmaplan vann bortalaget med 1-2. Låt oss hoppas att utfallet blir detsamma idag vilket är en stor chans att det blir.


Skadeläget:

Monza: De Bode (13/0 d), Giorgi (8/0 d), Frasciello (3/0 d), D'Ambrosio (6/0 d), Toskic (8/0 m) & Carbonaro (9/0 f)

Bassano: Bizzotto (23/0 d).


Spelet är Bassano Ö1.5 @2.10. Skynda och fynda!

Forza!
EDITERAD 2015-05-01 14.47:51

ItalyExpert - 01 Maj, 2015, 14:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!