Speltips

Speltips Sevilla - Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-02 20:00 Spela här

Speltips Sevilla - Real Madrid
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 1.88 Speltips: Sevilla +0,5
2015-05-02 20:00 Sevilla - Real Madrid Sevilla +0,5 1.88 Polsater

På lördagen lutar jag mig mot Sevilla. Sevilla +0,5 hemma mot Real Madrid blir mitt spel. 

Oddset har visserligen droppat lite grann tyvärr, men tycker fortfarande det finns värde så länge man får över 1.80.

Det finns ett enda obesegrat hemmalag i La Liga - Sevilla. 

12-5-0 är tabellraden. 

Då har man spelat 0-0 mot Atlético Madrid och hämtat upp 0-2 till 2-2 mot Barca relativt nyligen. 

Bara Valencia har släppt in färre mål hemma än vad Sevilla gjort (9 på 17 matcher)

Nu har hemmalaget visserligen frågetecken runt vitale Vitolo, som bakom Carlos Bacca är den som gjort flest poäng. Men han kan troligen spela. Real dras som bekant med ett par tunga avbräck också. Lille fine Luka Modric och bastanta Benzema missar som bekant denna drabbning såväl som kommande CL. Tänkbara lag: 


Rico, 

Coke, Carrico, Kolodziejcz, Trémoulinas

Banega, Krychowiak

Vidal, Iborra, Vitolo

Bacca
Casillas,

Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo,

Illaramendi, Kroos, Rodriguez

Bale, Hernandez, RonaldoLigatiteln lever i allra högsta grad för Real, i synnerhet som Barcelona har Atlético Madrid borta kvar på programmet (om nu AM vill hjälpa Real, men det är en annan femma). Så helt klart kommer man ha fokus på den här bataljen.

Men jag vet inte jag. Känns kanske konstigt att säga om ett lag som öser in mål och har 7-1-0 på sina åtta senaste, men jag tycker inte att Reals spel flyter på lika bra som tidigare under säsongen. Sliter ju hårt på sina nyckelspelare och har dessutom ett par tunga avbräck nu. Tredje matchen på sex dagar och redan på tisdag ska man till Turin för Juventus borta i CL. Sevilla har också Europaspel i veckan, men det är inte förrän på torsdag och då spelar man dessutom hemma. Formen är bra då man inte förlorat en ligamatch på drygt 2 månader. Två säsonger i rad har Sevilla vunnit det här mötet.På bortaplan har Real 12-0-5, vilket är väldigt bra såklart, men den där 5:an indikerar ändå någonting - man är inte oslagbara. 

Sevilla är ett så pass stabilt lag att jag ger laget goda chanser att ta poäng här. Mot bakgrund av Reals spelschema, CL-matchen redan på tisdag och avbräcken man ändå har - jag tror Sevilla får minst kryss här.

Finns en ruskig styrka hos Sevilla när laget spelar hemma och när Real är på besök är alltid hemmafansen rejält på tå och det brukar bli bra hets. För Sevilla är matchen också extremt viktig - krigar med Valencia om sista CL-platsen.

Det här blir jämnt tror jag. Med tanke på att Sevilla släpper in ytterst få mål hemma medan Real slarvar en del i sitt försvarsspel stundtals...det blir en intressant drabbning.@nokkan21 


Polsater - 01 Maj, 2015, 13:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
millionboy - 2015-05-02 07:35:48

Hoppas innerligt att du får rätt här men jagr tveksam. Real har efter en svagare period varvat upp nu i säsongens elfte timme. Detta är Reals "final" i ligan. Vinner man så läggs ALL press på Barca som då måste vinna på Vicente Calderon annars blir Real mästare och det blir inte någon lätt uppgift.
Sevilla är ju bra inget snack om det men de är något sämre än de två giganterna och de har ju matchats minst lika hårt som Real denna säsongen. Så att Real skulle bara mer slitna än Sevilla köper inte jag. Inte heller att fokus skulle ligga på Juve i CL. Tror hellre Real vinner idag och tar en uddamålstorsk mot Juve på tisdag än tvärtom. De vet ju att de har stor chans att vända i returmötet sen.
Dessutom skulle ju Sevilla ha torskat mot Barca sett till alla målchanser katalanerna brände vid ledning 2-0. Så det krysset bjöd Barca på.
Så jag tror på en riktigt härlig batalj med högt tempo, spänning, många mål, många hörnor och mängder med gula kort. Tyvärr tror jag Real vinner och blir mästare.
Lycka till

presidenten - 2015-05-01 19:10:38

oxå inne på sevilla