Speltips

Speltips West Ham–Burnley

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-02 16:00 Spela här

Speltips West Ham–Burnley
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.25 Speltips: 1
2015-05-02 16:00 West Ham–Burnley 1 2.25 RalleArvid

West Ham mot Burnley och inte mycket har de båda lagen gemensamt förutom de magiskt fina färgerna i sina klubbemblém och matchställ. Jag tippade inför säsongen att vi med stor sannolikhet kan få se samtliga tre nyuppflyttade lag åka hiss rakt tillbaka till nedre plan omgående. Med fyra omgångar kvar att spela ser jag inte jättestor anledning att revidera det tipset.

Burnley har gjort det oerhört tappert under en bra stund men hur sympatiska man än tycker att de är kvarstår faktum att de är och hela tiden har varit det sämst rustade laget och helhetsmässigt sett även klubben för Premier League.

När man har behövt det som mest, under den period då även de sämsta lagen lyckas hitta en våg att surfa på som en följd av motivation och passion har Burnley visat större mod och passion än någon annan klubb men ändå bara plockat en enda seger på fjorton matcher, en seger mot en mästare i upplösning helt utan moral och med en stor portion underskattning. Senaste hemmaförlusten mot Leicester var spiken i kistan för Burnley och man kommer inte klara av att resa sig.

West ham har ingen speciellt trevlig form att skryta med de heller men man är ett i grunden bättre lag och efter en rad tuffa matcher samt en del matcher som gått emot dem vad gäller mindre marginaler är det nu dags för laget att återigen visa att det finns lite av den kvalité kvar som man hade under början av säsongen. West Ham är trots skuggan som deras svaga vår har kastat över dem fortfarande ett riktigt stabilt hemmalag och Burnley med en blott en bortaseger på hela säsongen ska inte vara tillräckligt bra för att kunna plocka tre poäng i detta möte oavsett premisser. Då är frågan - kommer West Ham manövrera ut laget, lyckas ta tre pong och skicka ned dem till the Championship? Säg så här: ge mig 2.25 i odds för den raka ettan och jag tvivlar inte en sekund på att sätta ganska stora pengar på att så blir fallet.

Reid, Sakho och Tomkins värda att lyfta fram på hemmalagets skadelista samtidigt som Long och Marney finns på gästernas.

Hemmalaget har ordentlig press på sig att prestera inför hemmapubliken i slutet av säsongen när trepoängarna uteblivit på sistone. En bättre möjlighet får man inte på hela säsongen. Eftersom jag sett West ham manövrera ut och hålla bland annat Chelsea stången på Upton Park denna säsong är jag fullkomligt övertygad om att laget har tillräckligt med kvalitet för att städa undan Burnley.

Ettan spelas hos bet365 .com

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 01 Maj, 2015, 22:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!