Speltips

Speltips Utsikten-Varberg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-02 16:00 Spela här

Speltips Utsikten-Varberg
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,25 Speltips: 2
2015-05-02 16:00 Utsikten-Varberg 2 2,25 rekarconny

Tyvärr finns det inget odds i lördagens enda norska match i tippeligan mellan godset och sarpsborg som jag vill lira på så därför riktar jag mina blickar till västkust derbyt i superettan mellan nykomligen Utsikten och topptippade Varberg.

Utsikten överraskade många i sin premiär där man slog tillbaka Degerfors här hemma med 4-1. Men efter denna matchen har det gått trögt och man har inte lyckats nätat i någon av dom tre förlust matcherna som följdes upp efter premiären 3-0 borta mot Sirius, 0-1 hemma mot Assyriska och nu Senast 2-0 mot en annan nykomling AFC United.

men i Assyriska matchen kom målet på övertid genom skytteliga ledan Genc som nätat fem gånger i år. Utsikten spelar ett 4-5-1 system har dom gjort i alla fall dessa inledande matcherna. med dessa 3 ihopskrapade poäng på 4 matcher gör så att man återfinns på en 13 plats i ligan.

Ska inte ha några större skadeproblem i truppen inför dagens drabbning detta derby

Bortalaget Varberg har däremot börjat betydligt bättre och hittas på en femte plats med sina 9 poäng så här långt efter vinst borta mot Gais i premiären som dock följdes upp med en svidande 1-2 förlust hemma mot mjällby men man repade sig snabbt och tog två raka 1-0 vinster borta mot Ängelholm och nu senast hemma mot Syrianska.

Laget började dom två inledande matcherna med ett 4-3-3 system förr att på de två senaste gått över till ett 4-4-2 system får se vad han väljer i detta derby för system.

Här vilar man A.Rexhepi som har agerat mest som inhoppare.
Man har frågetecken för P.Nyström som gick av senast efter 24 minuters spel men han är med truppen ner även O.Nåfors är ett frågetecken men han har suttit mest på bänken.Nyström har startat samtliga matcher.

Inbördes får man gå tillbaka till år 09 och 08 då dom spelade i division två och utav dessa fyra möterna vann utsikten 3 och förlorade en. Men Varberg har den bättre truppen på papper och bör vinna derbyt här i afton och 2,25 på 2:an tackar inte jag nej till

tack och bock för mig rygga å egen risk

rekarconny - 02 Maj, 2015, 02:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rekarconny - 2015-05-02 02:44:09

Lite kul fakta är att i Varbergs vinst matcher så är det Kaland som gjort målen