Speltips

Speltips Halmia-Örgryte

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-02 16:00 Spela här

Speltips Halmia-Örgryte
Land: Sverige Liga: Division 1
Odds: 1.91 Speltips: 2
2015-05-02 16:00 Halmia-Örgryte 2 1.91 rekarconny

Från Superettan till divison1 södra och lördags mötet mellan Halmia och Örgryte fastnar för tvåan även i detta mötet till 1,91

Halmia började säsongen med att förlora borta mot Kristianstad med 2-1 för att sedan ta två vinster första kom mot Norrby hemma med siffrorna 3-1 ett Norrby som överraskade många i svenska cupen men gått tyngre här i ligan. Men Halmia vi skrev om nu och dom vann ju även sin senaste match borta mot Oskarshamn med säkra 0-2 där vi fick se en ex allsvensk spelare i form av Landskronas gamla måltjuv Kevin Amuneke som kom tillbaka ifrån sin skada och gjorde seriedebut med att sätt 1-0 för Halmia. Enda frågetecknet för dagens match verkar vara Kalle Neale. med dessa 6 pinnar så finner vi Halmia på en fjärde plats i ligan.

Bortalaget Örgryte som så när lyckades kvala sig upp till Superettan men föll på grund av bortamål emot ett Assyriska. Men i år får man satsa om och hoppas ta klivet upp man har ju en bra trupp för att greja det och det började bra emot Husqvarna hemma med en 2-0 vinst. Men sen åkte man ner och mötte den friska nykomlingen Eskilsminne och fick stryck med 2-1 borta efter ett sent avgörande på övertid och första förlusten för säsongen var ett faktum matchen efter sen hemma emot Oddevold hade man turen med sig istället och kvitterade sent i det mötet till 2-2 som blev slutresultatet med sina 4 poäng så hittar vi Örgryte på en 9 plats i tabellen i nu läget men kommer bli ändring efter lördags omgång då man tar alla tre poäng med sig hem. Örgryte kommer till spel utan R.Ivarsson, A.Magnusson-Sandberg, A Henriksson och sen sen tidigare H.Carlsson och O Wallen men man åker ner till Halmstad med en stark trupp som bör ta alla 3 poäng med sig hem enligt mig.

Ifjol slutade detta mötet 3-0 till Örgryte och Örgryte vann även sitt hemma möte men bara med 2-1.
Ifjol slutade Örgryte 2:a på 48 poäng och Halmia 7:a på 36 poäng
Borta spelade Örgryte 5-4-4 och samlade ihop 19 av lagets poäng
Hemma spelade Halmia 5-5-3 och fick ihop 20 poäng

Örgryte bör bara vinna denna matchen då man är det bättre laget och kommer finnas med i toppen när säsongen summeras om man inte rent av vinner Serien man var ju Favorittippade inför den.

Forsa Öis ryggas på egen risk ciao rekar vänner på återseende

rekarconny - 02 Maj, 2015, 03:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Luvan14 - 2015-05-02 07:28:00

Följer Öis med spänning utan att vara nåt fan. Hade förväntat mig lite mer info om varför Öis skulle vinna idag, och vad som gått snett i de två senaste. Till 1.91 på bortaplan mot en hyfsad motståndare måste man ställa höga krav. Att Öis är favoriter, visst, men finns det verkligen spelvärde i 1.91?