OBS matchstart 20.15

Rolig start på VM festen igår, många mål var det i samtliga matcher och jag tror det fortsätter på det spåret även idag. Jag funderar på att sätta ett fegt överspel i alla matcher, kanske Ö3.5 till i snitt 1.25 i odds. Hade Ö4.0 i Sveriges match och det skötte ju grabbarna helt ok.

Idag vill jag lägga fokus på USA. Vi såg dom igår mot ett favorit-tippat grannland, och visst rann det iväg i slutet men ändå, 5-1 mot ett suget Lejon är imponerande.

Vi fick även se vårt fina Norge, som spelade 0-4 i första för att sedan skärpa sig och göra 2 snabba i andra perioden. Närmare än så kom man tyvärr inte och Ryssland kunde kliva av isen med en 6-2 vinst.

I år kommer vi nog att få se mycket mål som sagt, och jag tror även att de mindre hockeynationerna kommer att göra mål i nästa varje match. Vi har ju tidigare sett Kopitars Slovenien stå upp bra mot ett Ryssland på hemmaplan, och även om dessa lag inte kommer vinna särskilt många matcher så tror jag dom gör mål mot även det bästa motstånden.

Det skulle alltså inte förvåna mig om Norge får in ett, kanske till och med två mål idag. Men det USA som slog Finland igår kommer nog att kriga för at vinna med i alla fall två-tre mål. Jag har varit inne på både Ö 5.5 mål, Danmark Ö 1.5 men landade sedan bekvämt på USA Ö3.5 mål i matchen till fina 1.68 i odds hos Unibet .

(Mina spel USA Ö3.5 mål i både singel och sedan kombi med att ett revanch-suget Tjeckien tar tre pinnar på hemmaplan, tre pinnar hela nationen kräver av grabbarna. Kombinationen får jag till närmare 2.00 i odds.)

Lycka till och rätta mig gärna vid fel på statistik osv. /REken

This is the stats tab
This is the post tip