Speltips

Speltips Sevilla - Real Madrid

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-02 20:00 Spela här

Speltips Sevilla - Real Madrid
Land: Spanien Liga: La Liga
Odds: 2.00 Speltips: Ö 10 hörnor
2015-05-02 20:00 Sevilla - Real Madrid Ö 10 hörnor 2.00 Abilen

Tjena!
Ännu ett intressant hörn-spel väntar oss, denna gång i Sevilla. Spaniens fjärde största stad. Där det hettar till och ett grymt möte väntar ikväll.

1. Barcelona - 84p
2. Real Madrid - 82p (Champions League gruppstadiet)
3. Atletico Madrid - 75p
--------------------------------
4. Valencia - 69p (Champions League kval)
--------------------------------
5. Sevilla - 69p (Europa League gruppstadiet)


Så ser tabellen ut idag men senare på kvällen lär det nog vara en hel del förändringar.

Som jag i tidigare rek skrev att alla lag kämpar för att få komma ut i Europa och främst delta i Champions League. Ikväll är det Sevillas stora chans. Antingen tar man poäng av Real Madrid eller så stannar man på samma plats och siktar sig på Europa League. Det kanske låter som att Sevilla har pressen på sig, men icke sa Nicke.
Det är 4 omgångar kvar och Real fortsätter att pressa Barcelona. Det skiljer 2poäng men det är tuffa möten kvar för 1an och 2an i tabellen. Alltså Barcelona möter Atletico Madrid borta och ikväll möter Real Madrid Sevilla på bortaplan.
Just dessa möten är där Barcelona eller Real Madrid hoppas att respektive lag tappar poäng. Ni förstår och visst är det en möjlighet.

Ikväll hettar det till och det är ett av dem möten som jag som Barca-fan hoppas på att Real Madrid tappar poäng. ;)

Ett tufft möte ikväll och ett tuffare möte på tisdag borta mot Juventus, för Real Madrids del. Många frågetecken kring hur uppställningen kommer att se ut med tanke på viktiga skador. Även ett frågetecken på om Real Madrid orkar trycka hela vägen.

Nu tillbaka till mitt spel som då skall sitta pga. den press bägge lagen kommer att köra med. Speciellt Real Madrid. Samt att bägge lagen kan skaffa sig hörnor. Sevilla lyckades för någon vecka sedan fixa 22 hörnor i Europa League. När det som mest gällde. Real Madrid lyckades utan press fixa sig 10 hörnor hemma mot Almeria.
Man får lätt med sig hörnor. Och ikväll ska mitt spel på Ö 10 hörnor sitta utan tvekan.

Mitt huvudspel:

*** Ö 10 hörnor @2.00

Sidospel:

- Ö 5 hörnor i HT. @2.40 är spelvärt. Idag lär det skjutas mycket och målvakterna skall ha sina handskar på. Chans efter chans och de lär nästan se ut som i Premier League. Ös ös ös!!!

- Ö 4.5 hörnor på Real Madrid då dem är favoriter och har mer press på sig. @1.66. Spelvärt och ett mycket säkert spel då linan är mycket låg för ett hörnlag som Real Madrid.

- Multihörnor ö 23.5 till grymt bra odds på @1.83. 6 hörnor i första halvlek och 6 i andra?

Lycka till vid rygg och ikväll håller vi tummarna och hoppas på att ett tredje raka spel skall sitta. Mycket att välja bland i lördagens heta matcher runt om i alla ligor men jag finner mest intresse i denna match och mer intresse i spanska matcher.

LYCKA TILL

- AbilenEDITERAD 2015-05-02 14.39:12

Abilen - 02 Maj, 2015, 14:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!