Speltips: BK Flagg - Vejby IF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-05-03 15:00
Land: Sverige
Liga: Division 3 Södra Götaland
Odds: 3.35
Tips: 2
Då var det återigen dags för BK Flagg. Det gick ju vägen senast, det blev en 0-2-seger borta mot ett skadedrabbat Lödde. Raka tvåan satt till 3,60. Otroligt skönt. Men nu är det en helt annan match med annorlunda förutsättningar.

BK Flagg tar emot Vejby och ses som storfavoriter. Knappa 1,70 ligger raka ettan på. Det handlar om två nykomlingar som har påbörjat säsongen på två olika sätt.
BK Flagg har gjort det bra poängmässigt då det har blivit ett kryss mot seriefavoriterna Hittarp och en vinst borta mot Lödde.
Så kallade Succé-laget Vejby som klättrar sig upp i divisionerna och är nu imponerande nog i trean, har startat säsongen under förväntan. Det har blivit två raka förluster, först en uddamålsförlust mot Husie för att sedan förlora med hela 0-4 mot Nike. Nog om det. Över till lite mer detaljer.

Vejby var dominanta i Division 4 och gick nästintill förlustfria. Det blev en ynka förlust på hela säsongen. Till denna säsong har man värvat friskt samtidigt som man behållit viktiga kuggar i truppen. Hela laget var optimistiskt inför denna säsong och man hade stora förväntningar på sig själva, då man är medvetna att laget besitter av väldigt bra kvalité. Dock har det inte riktigt gått vägen nu i början. Nerver? Hursomhelst har jag fått lite info om hur det har gått till.
Borta mot Husie - förlust 1-0. Ägde mestadels av spelet, skapade massvis med lägen, bland annat två frilägen i första halvlek som man brände. Istället gjorde Husie 1-0 och man lyckades aldrig få dit en kvittering.
Hemma mot Nike på en fullsatt stadion klarade man inte riktigt av nervositeten. Hemmapremiär i trean, för första gången i klubbens historia inför 300 personer. Det gick inte. Fastän man var det bättre laget inledningsvis och hade bud på några mål, blev det rakt av fiasko efter Nikes två snabba mål i första halvlek.

Nu väntar BK Flagg som jag känner till in och ut. Bra start poängmässigt. Men spelmässigt har det sett allt annat än bra ut. Styrka? Njä, jag håller koll på Flagg och det laget imponerar nästan aldrig, men har oftast kommit undan med poäng. Man lever på laghållningen. En sammansvetsad grupp som känner varandra väldigt bra.
Men det kan inte hålla allt för länge, inte när man kommer högre i divisionerna. Division 3 är betydligt tuffare än fyran. Så här måste man ha individuell klass, något som jag tycker saknas hos Flagg.

I hemmapremiären mot Hittarp blev det faktiskt överraskande nog en poäng. Men undra hur den kom till? Hittarps målvakt blir utvisad efter en kvart spelad. Men det är fortsatt Hittarp som äger matchen fullt ut och Flagg kommer ingen vart med sitt spel. Hittarp tar fullt rättvist ledningen en bit in i första halvlek. Det håller sig nästan hela andra halvlek. Man har full kontroll på matchen med en man mindre, men får oturligt nog en boll bakom sig i slutskedet av matchen. En försvarare rensar undan på en täckande Flagg-spelare, en bit utanför straffområdet. Den träffar Flagg-spelaren och bollen får en äcklig bana som går över målvakten och in i mål. Från 25 meter alltså. Annars skapar Flagg knappt en vettig målchans på hela matchen med en man mer.

Borta mot Lödde blev det 0-2(det är vi glada över). Men har läst referat efter matchen och det jag fått reda på är att Lödde dominerade ganska klart i en timmes spel innan Flagg fick dit en boll i nät på en hörna. Därefter gör dom 0-2 ganska kvickt och matchen är död. Lödde saknade upp till 4-5 nyckelspelare, men trots allt var man det bättre laget vilket Flaggs seger inte säger mig så värst mycket.

Flagg har fått tillbaka ett antal spelare, men det är svårt att sia om dom går rakt in i startelvan. Troligen blir inte fallet så eftersom tränaren är inte en sådan tränare utan man måste först komma igång med träning i några veckor för att sedan få speltid, det har jag märkt nu i början av säsongen men även i Division 4.

Vejby har inget oförändrat lag sedan första matchen denna säsong utan kan köra på som vanligt. Tre spelare på skadelistan som varit borta en längre tid och som dessutom skulle ha svårt att slå sig in i startelvan.

Nu är alltså detta Flagg ganska klara favoriter i Division 3. Så här tidigt in på säsongen. Enbart baserat på lagens första matcher där Vejby gått poänglösa. Men sanningen är faktiskt den att Vejby är klart bättre än vad resultaten i de första matcherna visar, vilket oddsen innan säsongen på Serie-segrare visar. Vejby är där inte ens inblandade i bottenstriden. Bolagen vet att detta Vejby är ett väldigt intressant lag som värvat riktigt bra och som har en fin framtid till mötes. Dock verkar man ha överskattat Flagg efter endast två spelade matcher, vilket vi kan ta vara på, då Flagg aldrig ska ses som så här stora favoriter.

Flagg är inget dominant lag, som har individuell klass och som kan föra matcher och vinna ganska stort. Det är verkligen inte något sådant lag. Så det finns ingen mening att spela laget till ett så pass lågt odds. Vejby är klart bättre än vad tabellen och oddsen visar och därav finner jag ett stort värde på tvåan!

Mitt spel: BK Flagg-Vejby 2 @ 3.35 @Unibet

Sidospel: Vejby X2 @ 1.88 @Unibet
Alltså finns dubbelchans på Unibet, ni som enbart har bet365 har ingen möjlighet att spela dubbelchans.

Twitter @ EdinMadrid
http://www.spreadsheet.se/bkflagg

Btw, jag kommer vara på plats och uppdatera hur det går i matchen!

Lycka till vid rygg!


EDITERAD 2015-05-02 22.34:43
  BK Flagg - Vejby IF
Spela på Speltips BK Flagg - Vejby IF
master - 2 Maj 2015 - 22:34
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
master - 2015-05-02 23:36

Brotroch
Det blir via Planket, lättast så.

Brotroch - 2015-05-02 23:27

Låter intressant, ryggar! Kommer det livereferat här i kommentorsfältet?


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Pouille - Ofner
Tennis - ATP Wien - Ofn hcp +4,5 games
1.79
16:00  R Vityazi - D st Petersburg
Ishockey - MHL - 2 hcp -1,5
2.00
16:00  R Vityazi - D st Petersburg
Ishockey - MHL - 2 hcp -1,5
2.00
17:00  Federer - Tiafoe
Tennis - ATP Basel - Tia hcp +5,5 games
1.77
18:00  Sousa - Del Potro
Tennis - ATP Basel - Sousa
4.90
19:00  Djurgården - Örebro
Ishockey - SHL - 1
2.07
20:00  Winterthur - Biasca
Ishockey - Swiss League - 1
2.00
20:45  Inter - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,5
1.70
18:00  Khachanov - Tsonga
Tennis - ATP Wien - Khachanov
4.00
21:05  Tottenham - West Ham
Fotboll - Carabao Cup - 2 asian hcp 0
5.25

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming