Speltips

Speltips Odd-Rosenborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-03 20:00 Spela här

Speltips Odd-Rosenborg
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2,3 Speltips: 2
2015-05-03 20:00 Odd-Rosenborg 2 2,3 rekarconny

Dagens sista och tredje rek ifrån Norge hittar vi i toppmötet mellan Odd-Rosenborg Va tänkte jag jag fick gnugga mig i ögonen två gånger när jag såg att vi får 2.3 på Rosenborg i denna match.

Ni kanske också tänkte så som jag då för att gå tillbaka från förra året så vann Rosenborg båda mötena hemma med 2-0 och borta med 0-1 visst båda möterna var väldigt jämna och Odd stod upp bra i dessa men Rosenborg var vassare i avsluten och lyckades vinna. Detta var 2:an och 3:an i tabellen ifjol på 60 respektive 58 poäng.

Hemmaplan ifjol spelade Odd 10-3-2 så visst hemmastarka är man
Bortaplan för Rosenborg skrivs 6-5-4 inte så imponerande.

Men till skillnad ifrån fjolårets möten så har Rosenborg fått in Odds målvakt ifrån ifjol och det är ju ett stort plus för Rosenborg och ett jobbigt minus för Odd sen har man ju även en skyttekung i år i form av Söderlund. som har gjort 7 kassar och leder skytteligan. Två starka faktorer sen är helland tillbaka i spel dessutom för Rosenborg.

Matcherna i år
omg 1
Molde-Odd 1-2
Rosenborg-Aalesund 5-0
Stark försvars insats av Odd mot Molde och vad ska man säga om RBK siffrorna talat sitt tydliga språk kunde blivit mycket mer.

omg 2
Odd-Stabaek 2-0
Haugesund-Rosenborg 0-6
Två jämna matcher om man kolla på bollinnehavet men för RBK så var man ju mycket hetare och avsluten satt man släppte knappt något avslut förbi sig i denna match och Odd bra försvars insats och lyckas vinna

omg 3
Bodö/Glimt-Odd 2-4
Rosenborg-Strömsgodset 1-1
Odd matchen kunde slutat hur som helst väldigt jämn match där lagen bytte chanser och inget lag var bättre än det andra. Rosenborgs första insläppta mål för säsongen kom mot ett Godset som spelade bra och vågade lira mot RBK men RBK hade mera skott mot mål dubbelt så många men lyckas inte förvalta dom

omg 4
Odd-Mjondalen 2-2
Viking-Rosenborg 1-4
Omgångs två skräll där Odd tappar en 2-0 ledning upp till 2-2 man har en halvlek var i denna matchen såg den inte men kändes som Odd slutade spela efter 2-0. RBK då jo tillbaka på vinnarspåret igen emot Viking som hade boll övertaget men RBK skapar chanserna och det är ju chanserna som ger målen och målen som ger poängen.

Omg 5
Sarpsborg-Odd 2-0
Rosenborg-Start 3-2
Första förlusten ett faktum för Odd och inte mycket att säga mer än att sarpsborg var totalt utspelat men kontrar in 2 kassar och lyckas hålla nollan och vinna.
Rosenborg vann men bara med 3-2 efter att man har haft ett stort övertag i matchen emot ett start som fick rött i 72:a minuten

Detta gör så man leder Tippeligan på 13p och Odd fyra på 10p
så skiljer inte så mycket men spelmässigt skiljer det en hel del enligt mig.

Rosenborg har mera bredd i laget än Odd känns det som man har ju en succeinhoppare i Skotten Hemdersen. Sen har man ju M.Jensen som inledningsvis på lagets 19 mål assisterat till 7 av dessa och spelade fram till samtliga tre mål emot start formen pekar uppåt i RBK medans formen är lite nedåt för hemmalaget Odd tror den kommer fortsätta peka neråt efter detta mötet.

Kom igen nu RBK till fina 2,3 jag spelar 4/5 Units snudd på 5 för min del då jag tror på RBK

Rygga på egen risk Kriga RBK

rekarconny - 03 Maj, 2015, 13:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
JerRek - 2015-05-03 14:41:44

Om du fick gnugga dig i ögonen för 2,30 så kan jag meddela att jag sitter på 3,30. :-)