Speltips

Speltips Anaheim Ducks - Calgary Flames

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-05-04 04:00 Spela här

Speltips Anaheim Ducks - Calgary Flames
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.787 Speltips: Ducks FT
2015-05-04 04:00 Anaheim Ducks - Calgary Flames Ducks FT 1.787 hockeystick


NY Rangers kvitterade igår matchserien mot Washington Capitals efter en högdramatisk avslutning på en väldigt sevärd match. Efter att Rangers kontrollerat matchen i 2 perioder stod Alexander Ovechkin för en fantastisk soloprestation som reducerade matchen till 3-2. Efter det hade Capitals ett enormt tryck för att trycka in kvitteringspucken men Rangers höll ut och därmed hittade gårdagens rek på Caps U2.5 mål hem! Fortsatt fina resultat i slutspelet i SC!

Anaheim Ducks - Calgary Flames

Goalies: Andersen (probable) vs Ramo (confirmed)

Game 2 i natt mellan slutspelets kanske mest övertygande lag Anaheim Ducks och överraskningen Calgary Flames. Flames som blev totalt överkörda i Game 1 när man föll med hela 6-1 måste hitta ett sätt att stoppa firma Gatzlaf/Perry för spelar man likt den förra matchen blir det en ny överkörning att vänta!

Under Game 1 tänke jag mig två lag som skulle ha respekt för varandra. Ett Flames som gjort det fantastisk bra genom att ta sig till andra omgången i slutspelet mot ett favoittippat Ducks på hemmais där man inte förlorat mot Flames på över 10 år borde ge en tajt match där man inte vill gå bort sig. Oj vad fel jag hade kan jag säga. För det första såg Fames försvarsspel ut som en hönsgård och man hade ingen organisation vilket ledde till att Ducks kunde göra smarta plays inne i offensiv zon och när man då har kvalitetsspelare som kan avsluta lägena fick man betala stort. Jonas Hiller kunde inte stå upp mot sitt gamla lag och det var en överraskning i mina ögon att han fick förtroendet i första matchen efter att han gjorde en bedrövlig insats i Game 6 mot Canucks där Flames vände ett 0-3(1-3?) underläge.

I natt måste ja ge tipset till Ducks igen efter uppvisningen i Game 1. Visst, är övertygad över att Flames gör en ”bättre” match i natt men Ducks inne i Honda Center känns oerhört svårstoppade för tillfället. Prio 1 för Flames kommer bli att sätta D och plocka bort Getzlaf och Perry vilket kommer ge spelare som Kesler, Cogliano och Silvferberg större ytor. Det bör alltså bli ett tillbakadraget Flames som inte vill ge sig in i give and go hockey och spela ett mera fysiskt spel vilket borde göra att det blir en målsnål match. Det kommer helt enkelt vara upp till Ramo i Flames bur att hålla matchen vid liv. Även fast jag inte tror det blir något överkörning i natt så tror jag Ducks har goda chanser att klara vinst under ordinarie tid och nattens spel blir alltså:

Anaheim Ducks FT @ 1.787 med 3/6 units hos Pinnacle Sports
(Flames U2.5 funkar också för den som gillar det)

Skador

Anaheim: J.Gibson, S.Souary, C.Wagner (day-to-day)
Calgary: L.Bouma (day-to-day), R.Diaz (day-to-day), P.Byron (day-to-day), M.Giordano, L.Smid

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 03 Maj, 2015, 17:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!